Від природної краси ні сліду: ось як з макіяжем виглядає дружина Вадима Буряковського Оля Полякова

Знаменита українська співачка Оля Полякова може похизуватися розкішними зовнішніми даними та неймовірною харизмою. Однак, час минає і за вроду доводиться боротися.

Тільки-но Оля Полякова з’явилася на екранах українців, глядачі одразу ж звернули свою увагу на розкішні дані зірки. Довгі ноги, ідеальна шкіра, зріст та струнка фігура — усе це безсумнівно сприяло розвитку кар’єри артистки.

Ольга Полякова
Ось як з макіяжем виглядає Оля Полякова

Ось як з макіяжем виглядає Оля Полякова

За 20 років роботи у шоу-бізнесі співачка встигла декілька разів змінити свій образ, але кожного разу ці трансформації позитивно впливають на її позиції у музичній індустрії. Однак, своїй любові до макіяжу вона не зраджувала ні тоді, ні зараз. Нещодавно Оля оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала, як виглядає у свої 44 роки.

Оля Полякова зачарувала своїм танцем
Ось як з макіяжем виглядає Оля Полякова

Так, артистка не боїться показати себе з абсолютно іншої сторони і активно публікує найрізноманітніші кадри, на яких постає і з щільним шаром гриму, і в кабінеті косметолога без жодних косметичних засобів.

Можна помітити, що на обличчі знаменитості все ж таки відбулися певні зміни, не дивлячись на активний догляд та омолоджуючі процедури. Однак, зупинити природні процеси старіння не вдавалося ще нікому, і Оля Полякова не є виключенням.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова евакуювала дочок Марію та Алісу у Великобританію. Дівчата вступили у учбові заклади: старша потрапила до музичного коледжу, а молодша проживає в елітному інтернаті. Увесь цей час співачка активно гастролювала, давала концерти та приймала участь у створенні нових проєктів. Її чоловік Вадим перебуває в Україні, хоча за віком вже може знаходитися за кордоном.

Родина часто збирається у своєму маєтку на Київщині, але розлука все одно дається їм дуже важко. Виконавиця все частіше публікує контент особистого характеру, хоча минулого року цього дуже не вистачало її шанувальникам. Зараз артистка займається не тільки музичною кар’єрою, але й працює телеведучою, що в неї виходить дуже професійно.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.