Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня: обидва розлучені і вже далеко не юні

Знаменита українська телеведуча Соломії Вітвіцька колихнула мережу новим кадром, на якому постала у компанії знаменитого колеги. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

2021-го року стало відомо, що знаменита українська телеведуча та зірка програми “ТСН” на телеканалі “1+1” Соломія Вітвіцька розлучається зі своїм чоловіком Владом початковим. Спочатку пара не оголошувала реальну причину розставання.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня

Екс-подружжя зізналося, що майже рік намагалося врятувати шлюб, але врешті-решт прийшло до висновку, що краще завершити цю історію.

З тих пір телеведуча, за офіційною версією, була самотня. Вона багато подорожувала та проводила час разом зі своїми подругами, яких у Соломії безліч. Тим часом Влад не припиняв її тішити букетами квітів і також проявляв піклування про неї, хоча разом пара вже не була. Подейкували навіть про воз’єднання екс-коханих, однак, цього так і не сталося.

Натомість Соломія Вітвіцька, здається, все більше і більше звикає жити без режисера. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який був зроблений під час вечірки. На ньому Соломія постала в обіймах знаменитого радіоведучого Слави Дьоміна, популярність якого останнім часом зростає з геометричною прогресією.

Соломія Вітвіцька опинилася в обіймах імпозантного та лисого красеня

Варто відзначити, що обидва виглядали просто неймовірно, і що неочікувано — гармонійно. До речі, Слава Дьомін також розлучений і має сина від попереднього шлюбу. Втім, зірки, імовірніше за все просто зустрілися на заході та використали можливість сфотографуватися разом.

Нагадуємо, що раніше колишній чоловік Соломії Вітвіцької розповідав, що популярність дружини йому заважала та псувала їхні стосунки. Соломія та Влад так і не народили дітей у шлюбі, і здебільшого обходили дану тему стороною у розмовах з журналістами.

Вперше шанувальники запідозрили, що насправді телеведуча має серйозну кризу у взаєминах зі своїм благовірним під час її поїздки до Сполучених Штатів Америки. Як з’ясувалося пізніше, телеведуча дійсно намагалася прийти до тями після прийнятого рішення, хоча і усіма силами намагалася це приховати від фанатів.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?