|
05.04.2023 22:59

Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка: заради неї став суперзіркою, а вона в цей час народжувала дітей

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя приховував правду про про її особисту сферу. Але одна жінка все ж таки була гідною того, щоб про неї почув світ.

За 30 років роботи на телебаченні, Андрій Данилко відточив майстерність спілкування з журналістами, уміння приховувати непублічну інформацію та переключати увагу глядача на свою творчість. Втім, багато років тому Андрій не втримався і все ж таки розповів про особливу жінку своєму житті, яка зустрілася йому в далекій юності. Мова йде про однокласницю, в яку Андрій був закоханий до нестями.

Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка

Саме вона зіграла важливу роль у створенні його амплуа — Вєрки Сердючки. Дівчину звали Анною Сердюк і вона не приймала залицяння майбутньої суперзірки. Чоловік вирішив, що свої почуття увіковічить у псевдонімі, який візьме згодом.

Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка

Роками згодом журналістам вдалося встановити особистість жінки. Преса завітала до неї в гості. Анна трималася дуже відсторонено та стримано. На руках у жінки була маленька дитина. Як з’ясувалося, своє життя вона присвятила педагогіці — Анна працює вчителем.

Журналісти знайшли перше кохання Андрія Данилка

Колишня кохана Данилка реалізувалася і як мати. А от своїм особливим зв’язком з виконавцем зовсім не пишається. Сердюк чесно відповіла, що не розуміє творчості зірки, а його костюми взагалі її бентежать. Після школи Андрій та Анна більше ніколи не спілкувалися, тож являються абсолютно чужими людьми одне для одного.

Журналісти знайшли перше кохання Андрія Данилка

Натомість у життя зірки в той момент увірвалася красуня і на Білоконь. З акторкою чоловік познайомився під час навчання у коледжі. Вони тривалий час дружили, а потім стали партнерами на сцені, адже Інна почала грати маму Вєрки Сердючки Інну Адольфівну. Багато років зірок підозрювали у романі, але Білоконь вже 20 років як заміжня. Жінка виховала у шлюбі двох прекрасних дітей, а також зайнялася розведенням собак. Дім зірка знаходиться в Полтаві, але це зовсім не заважає їй багато подорожувати, гастролювати та брати участь у різноманітних корпоративах, які стають неабиякою часткою у доходах знаменитостей. На даний момент команда знаходиться у світовому турі.