“Сердючка” Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля і показав наречену: Інна Білоконь танцює від щастя

Відомий український музикант Андрій Данилко засвітився на розкішному весіллі та повеселився разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь. Усі деталі в нашій статті.

Андрій Данилко знаходиться на сцені вже понад 30 років.За цей час у зірки з’явилося декілька поколінь фанатів, які так само його люблять та поважають. Не варто казати, якою популярністю знаменитість користується на приватних заходах, адже його репертуар дуже святковий, веселий та позитивний.

Там де Вєрка Сердючка не грає з колонок, вона виступає наживо. І запрошують її у якості зіркової гості неймовірно заможні та поважні люди.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Наприклад, два роки тому Андрій Данилко разом зі своєю командою та Інною Білоконь в тому числі з’явився на розкішному торжестві телеведучої Іванни Онуфрійчук та її чоловіка, казахстанського мільярдера Алмаза.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Зірка не був єдиним у програмі розваг, адже йому компанію склав неперевершений Дан Балан, який виступав для пари вже вдруге (раніше він з’являвся на їхньому весіллі на Мальдівах).

Звісно, уся команда Андрія Данилка змогла підняти настрій гостям та за мотивувати їх виходити в зал танцювати, що можна було споглядати на особистих сторінках присутніх в соціальній мережі Instagram.

Іванна, певно, не мала часу публікувати деталі виступу Вєрки Сердючки та її мами і не Адольфівни, але з цим завданням прекрасно впоралася численна аудиторія.

Нагадуємо, що сам Андрій Данилко досі не одружений і зізнається, що вже і не мріє вступити у шлюб. Після початку повномасштабної війни в Україні артист дав ексклюзивний коментар, в якому зізнався, що йому не вдається побудувати стосунки. Натомість Інна Білоконь вже багато років щасливо заміжня, має дітей, а також розводить собак.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.