“В очікуванні дива”: Соломія Вітвіцька ніжного схилилася до круглого животика та повідомила про вагітність

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька зачарувала мережу знімками з вагітною Світланою Тарабаровою. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Дружба знаменитої української телеведучої Соломії Вітвіцької та Світлани Тарабарової триває вже багато років. Зірки постійно діляться спільними фотографіями та не приховують ніжного ставлення одне до одного. Ба більше, жінки навіть зв’язали своїй сім’ї. Ведуча ТСН стала хрещеною мамою первістка співачки. Таїнство пройшло у церкві Миколи Набережного, що на Подолі у Києві.

З тих пір Соломія регулярно приходить у гості не тільки до Світлани, але і до її спадкоємця.

Соломія Вітвіцька повідомила про вагітність куми

Соломія Вітвіцька повідомила про вагітність куми

Ця дружба є не тільки зірковою, але і суто жіночою. Красуні завжди стоять горою одна за одну і готові завжди підтримувати, щоб там не було.

Наприклад, нещодавно Соломія Вітвіцька оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з вагітною Світланою, на якій у співачки вже помітний солідний живіт. Телеведуча ніжно обійняла свого хрещеника, а також схилилася до самої Світлани, роблячи акцент на її цікавому положенні. У дописі до публікації Соломія повідомила, що вони знаходяться в очікуванні дива.

І хоча звістка дуже позитивна, Світлана наштовхнулася на серйозний хейт у свою сторону. Хтось із користувачів був незадоволений, що Тарабарова збирається стати багатодітною матір’ю, а хтось розкритикував її за зовнішній вигляд.

Однак, обидві зірки дали зрозуміти, що їх подібні речі не зачіпають, а на токсичність суспільства вказали, адже щоб там не було, Тарабарова знаходиться при надії.

Нагадуємо, що 2021-го Соломія Вітвіцька повідомила про своє розлучення з режисером Владом Кочатковим. З тих пір зірка, за офіційною версією, самотня. Пара була разом 8 років, із яких 1 рік намагалася врятувати свій шлюб. Спільних дітей у зірок не було. Після розставання Соломія та Влад поділили квартиру та роз’їхалися. Однак спілкуватися не припинили.

Неодноразово підписники Соломії спостерігали за тим, як Кочатков допомагає їй при подорожах, дарує їй квіти і навіть разом з нею займався волонтерством. Через це користувачі навіть підозрювали, що екс-подружжя знову разом.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?