Від природної краси ні сліду: ось як з макіяжем виглядає Леся Нікітюк, яку Притула не впізнає без марафету

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк безсумнівно підкорює не тільки своєю харизмою і талантом, але й вродою та стилем. Як зірка виглядає з макіяжем?

Леся Нікітюк працює на телебаченні вже близько 10 років. За цей час вона встигла кардинально змінити свою зовнішність та привести себе у форму. Зірка активно займається спортом, відвідує косметологів, уважно слідкує за своєю зачіскою, тощо.

Як виглядає чоловік, який ледь не повів Лесю Нікітюк під вінець
Ось як з макіяжем виглядає Леся Нікітюк

Без легкого макіяжу артистка майже не з’являється на людях, хіба що інколи публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постає повністю у натуральному вигляді. Однак, частіше глядачі її бачать під доволі щільним шаром макіяжу, адже на телебаченні гримують сильно, щоб з освітленням вийшла ідеальна картинка.

Ось як з макіяжем виглядає Леся Нікітюк

Втім, Леся гримується і для зйомок своєї програми, і для заходів, на яких з’являється.

Леся Нікітюк публічно зізналася в коханні іншому чоловіку
Ось як з макіяжем виглядає Леся Нікітюк

Варто відзначити, що у артистки навіть є улюблені бьюті-майстри, які здатні перетворити її на зірку Голівуду. Лесі пасують найрізноманітніші стилі: від яскравих образів до ніжного нюду.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Леся Нікітюк залишилася без роботи. Телеведуча очікувала на реліз серіалу з її участю, але цього так і не сталося. Розважальні шоу також припинили зніматися. Увесь цей час Нікітюк займалася волонтерською роботою.

Леся шукала житло для переселенців, годувала усіх нужденних, збирала гроші на ліки та одяг, перевозила допомогу, тощо. У даній сфері телеведуча була задіяна майже рік, після чого прийняли рішення знімати свою програму вже у нових реаліях. Звісно, що вийшло не розважальним, а вже більше пізнавальним.

Нещодавно Леся Нікітюк повернулася і на телебачення, однак вже без Сергія Притули. Минулого року шоумен заявив, що більше не повернеться у даний формат. За його думкою, він забагато чого побачив і дізнався, щоб після війни повернутися в минуле русло і жити як як ні в чому не бувало. Однак, Сергій Притула може повернутися у більш серйозний формат.

Невідомо, чи спілкуються на даний момент Леся та Сергій, адже до війни вони були хорошими друзями, відвідували дні народження одне одного і не забували взаємодіяти в соцмережах.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.