“Зустрів мою улюблену”: Євген Ковтуненко з “Холостячки” показав теплу зустріч з Ксенією Мішиною

Євген Ковтуненко став доволі популярним серед українок завдяки участі у найромантичнішому реаліті-шоу "Холостячка". Та ще й у дебютному сезоні з акторкою Ксенією Мішиною.

На проєкті Євгеній поводився дуже спокійно, спостерігаючи за ним можна було зрозуміти, що він має гарне виховання, стабільність у житті, знає, яку жінку він хоче бачити коло себе, та й загалом, чого потребує у житті. Ковтуненко вже прийшов як повноцінна особистість, він пізнав себе та світ навколо. Тому, саме через це його погляди на життя збігалися з поглядами Ксенії.

Виявилось, що вони обидва полюбляють медитації та йогу, адже це допомагає їм відключитися від сторонніх думок та поринути у себе та краще себе ж зрозуміти. Тому, спільні інтереси дозволяли Євгену проводити більше часу з Мішиною та дізнаватися якою вона є у житті. Але Якщо Женя відчував сильну симпатію до Ксенії, але поводився дуже акуратно, то у самої жінки не було закоханості до нього.

В певний період вже стало зрозуміло, що Женя не входить у список фаворитів Мішиної, хоча вони й гарно спілкувалися, але більше як друзі. Тому Ковтуненко залишив проєкт на гарній ноті, без образ, адже він розуміє, почуття неможливо підробити. Та за межами шоу у них з Мішиною збереглися досить теплі стосунки, і інколи вони можуть спокійно десь зустрітися та просто поспілкуватися.

І варто сказати, що Ковтуненко не єдиний учасник “Холостячки”, з яким Мішина підтримує спілкування. І це не дивно, адже вони всі багато пройшли разом, тому є певні спогади й теми для розмов. До того ж всі дорослі люди й вміють розмежовувати дружбу від почуттів.

Зустріч Євгена та Ксенії

Так, днями Євген показав, як тепло вони з Мішиною зустрілися на прем’єрі фільму. І було видно, що обидва дуже радіють цій випадковій зустрічі. Вони обійнялися заради спільного фото, трохи поспілкувалися та продовжили вечір у гарному настрої.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.