Людмила Барбір та Руслан Сенічкін сходили разом до церкви: телевізійну парочку бачили багато людей (ФОТО)

В неділю нарешті відбувся Великдень, і кожен відсвяткував його по-своєму. Хтось провів свій день на роботі, хтось в колі сім'ї та друзів. Серед українських зірок також не обійшлось без несподіванок.

Хто із нас не любить свята? Для когось це прекрасна нагода для того, щоб зустрітися із друзями або родиною, а для когось — просто один додатковий вихідний в календарі. Як не крути, але для кожного є свої плюси. Втім, є люди, чия робота не дозволяє спокійно відсвяткувати певне свято дома без зайвих турбот. Мова йде про лікарів, поліцейських, рятувальників та інших. До їхнього числа входять журналісти та телеведучі, які не мають змоги покинути свою роботу, й повинні працювати не зважаючи на дати в календарі.

Так, наприклад, вчора віряни відзначали свято Воскресіння Христового. Ведучі ранкової програми під назвою “Сніданок з 1+1. Вихідний” підготували спеціальну святкову програму для глядачів. Дехто залишився в студії та ділився смачними рецептами, а дехто відправився до Володимирського собору в Києві для того, щоб поспілкуватися із українцями.

Наживо із собору

Саме за таких умов віряни мали змогу побачити ведучих “Сніданку” Людмилу Барбір та Руслана Сенічкіна. Вони вирішили завітати до Володимирського собору, щоб розказати історії українців з різних міст. Перед виходом в ефір Руслана та Людмилу вже встигли освятити свяченою водою. Про це вони розповіли на початку відео.

Майже пів години в режимі реального часу вони спілкувалися із українцями, які прийшли до собору, щорб освятити пасочки та інші продукти. Ведучим вдалося поговорити із переселенцями із гарячих точок та військовими, які на декілька днів вирвались з поля бою до своїх сімей. Цікавою була розмова із інтернаціональною родиною, де дружина — українка, а чоловік — родом з Індії. Руслан Сенічкін та Людмила Барбір підняли настрій усім присутнім у Володимирському соборі та душевно поспілкувалися із вірянами.

Після закінчення прямого включення, Руслан Сенічкін оприлюднив на своїй сторінці в Instagram спільну фотографію зі своєю співведучою, на якій вони тримають кошик із великодніми ласощами та дякують захисникам і захисницям, за можливість відсвяткувати це велике свято.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.