Вагітна Аніта Луценко зі “Зважені та щасливі” показала округлий живіт та розповіла про поповнення в родині

Знаменита українська фітнес-тренер та експерт зі схуднення Аніта Луценко поділилася кадрами, на яких постала у цікавому положенні. Зірка розповіла, як приходила до тями після пологів.

Більша частина жінок не з чуток знає про те, як важко приходити у форму після пологів. Ба більше, далеко не кожній це вдається. Вагітність, виснажливі пологи, догляд за дитиною безсонні ночі — усе це впливає не тільки на психічний стан та тіло, але й навіть на настрій та мотивацію.

Аніта Луценко показала дочку і зробила зізнання щодо дитини
Аніта Луценко показала округлий живіт

Знаменитості до того ж проходять через тиск від суспільства, яке уважно слідкує за тим, чи прийде їхній кумир до тями після народження дитини. Коли ж зірки демонструють швидкі результати, звісно, фанати не скупляться на компліменти і активно просять поради щодо того, як схуднути після пологів.

Аніта Луценко показала округлий живіт

Що не дивно, найкращу інформацію щодо цього може дати експерт зі схуднення Аніта Луценко, яка багато років допомагала людям з зайвою вагою схуднути у програмі “Зважені та щасливі”. І звісно, особистий приклад лише допомагає користувачам мережі повірити в себе, якщо прямо зараз вони борються з подібною проблемою.

Нещодавно фітнес-тренерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, які були зроблені під час вагітності та одразу після пологів. У дописі до публікації вона розповіла про те, як саме проводила своє тіло форму, і у цьому питанні торкнулася абсолютно всіх областей.

Так, Аніта розповіла, що дуже багато гуляла. Окрім цього зірка не нехтувала сном і намагалася спати в будь-який час, коли випадала така можливість. Окрім цього мала місце дієта, фізичні навантаження та різноманітні тренування. Коли ж у зірки поцікавилися, коли вона встигала прибирати та готувати, Луценко заявила, що знаходила час і для цього, але вона також могла покластися на свого партнера, який допомагав по дому.

Нагадуємо, що свою дочку Мію Аніта принципово не показує своїй аудиторії. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що фітнес тренер евакуювалася разом зі спадкоємицею і до першого класу дівчинка пішла у Великобританії.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.