Колишній чоловік Камалії Захур повернувся до неї заради дітей: “Хочеться побути ще молодою мамою”

Найбагатша співачка України Камалія та її колишній чоловік-мільярдер Мохаммад Захур знову возз'єдналися, щоб провести час разом сім'єю. Детальніше в статті.

Кохання Камалії та її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура здавалося безкінечним. Пара була неймовірно щасливою впродовж 20 років і тішила фанатів своєю любов’ю. Втім, кожна історія добігає свого кінця, і якби неочікувано це не було, однак співачка та бізнесмен прийняли рішення про розставання посеред війни, знаходячись у розлуці.

Колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур повернувся до неї

Так, напередодні повідомлення про розставання на українські екрани вийшов сюжет, у якому Камалія розповіла, що пережила серйозний конфлікт з старшою дочкою чоловіка Танею на ґрунті українсько-російських відносин. Таня Захур конфліктувала зі своєю мачухою через її жорсткі висловлювання на адресу громадян російської федерації. Жінку це зачіпало через те, що її матір – росіянка.

Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура
Колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур повернувся до неї

Врешті-решт,, я не змогла знаходитися під 1 дахом з дівчиною і прийняла рішення повернутися додому в Україну. Мухамад став на сторону дочки і разом з двійнята ми продовжив залишатися у її будинку.

Це зізнання схвилювало журналістів, які впродовж дня активно намагалися зв’язатися з артисткою і дізнатися в неї, що відбувається з сім’єю. Натомість Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що вони з чоловіком більше не разом, однак будуть продовжувати активно спілкуватися та проводити разом час заради спільних дочок.

Пройшло не так багато часу з тих пір, а бізнесмен та співачка вже засвітилися разом. У своєму блозі артистка оприлюднила декілька свіжих кадрів, на яких показала, як вони воззʼєдналися на мусульманські свята. Зокрема, Арабелла та Мірабелла мали можливість провести час на іподромі та насолодитися компанією улюблених коней, за якими вони так сумують за кордоном.

Нагадуємо, що рік тому Камалія пережила трагедію, адже втратила велику кількість своїх скакунів. Артистка дуже любить своїх коней і довго не могла прийти до тями після втрати. Частина тварин прийшла згодом реабілітацію, адже їхній стан був доволі важким.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.