Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук показав свою дружину і доньку: справжня українська сім’я

Сім'я — це найбільша цінність кожної людини. Її ніколи не замінять слава, гроші та успіх. Особливо цінно, коли найближчі перебувають із тобою і в радісні, і в сумні моменти життя.

Чимало зірок досягли значних успіхів у своїй сфері самостійно. Однак, є щасливчики, поруч із якими ногу в ногу крокували та крокують їхні близькі та рідні. Для них сім’я — це справжня опора та підтримка. Український шоу-бізнес знає чимало історій про щасливі родини, яких вважають еталонами в медіапросторі. Наприклад, сім’я Лілії Ребрик, Марічки Падалко або Григорія Решетніка. Врешті, майже кожного дня з’являються нові обличчя в українському медіапросторі, які стають впізнаваними. Одним із таких людей є учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Данко Матійчук. Його особиста історія та любов до своєї сім’ї заслуговують на увагу.

Хто такий Данко Матійчук?

Данко Матійчук — це учасник четвертого сезону кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали”. Як до проекту, так і зараз, він займається сироваріння. Це стало тією родзинкою та фішкою, яка зачепила суддів “МастерШеф” на етапі відбору учасників. Данко здивував Ектора, Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську буратою з овочами. Шеф-кухар розповів, що кожен інгредієнт для страви він зробив спамостійно, в тому числі бурату (італійський сир).

Крім того, Данко Матійчук професійний піцайоло. На своїй сторінці в Instagram він ділиться подробицями своєї роботи та показує підписникам фотографії своїх страв. Однак, не тільки світлинами піци кулінар ділиться із прихильниками.

На його сторінці також іноді з’являються фото із родиною: дружиною Яриною та маленькою донечкою. Сьогодні він поділився селфі із донькою. На світлині вони двоє в образі принцес, що не може не розчулити. Молоде подружжя всі відео та фото із донькою позначає хештегом #Нашазефірка.

Данко Матійчук із донькою
Данко Матійчук із донькою

Також дружина Данко ділилась фрагментами із сімейної прогулянки. Підписники жінки просто в захваті від сімейної ідидилії. Крім того, кулінар розповів про традицію: щонеділі він разом із дружиною та донькою влаштовує відпочинок на свіжому повітрі.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.