Бавиться, як зі своєю: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розгулює по місту з білою коляскою – хоче дітей

Колишня Михайла Заливако Анна Богдан розгулює містом з білою коляскою, демонструючи всю любов, до маленьких дітей. Але прихильників більше цікавить, коли дівчина матиме свого малюка.

Сучасні жінки не поспішають ставати матусями, адже часи змінюються й наші світогляди разом з ним. Якщо раніше ширилася популяризація, щоб стати мамою до 25-річного віку, то зараз спостерігаємо тенденцію старшого віку.

Анна Богдан

Переможниця проєкту про кохання “Холостяк-11” Анна Богдан неодноразово говорила, що мріє про трьох діточок. Михайло Заливако, головний герой шоу, підтримував життєву позицію дівчини, її плани на майбутнє, жагу до екстремальних хобі та пригод. Цим вона заполонила його серце.

Після закінчення проєкту та показу фіналу на телеекранах, пара довго зустрічалася, демонструючи ніжну ідилію у стосунках. Користувачі мережі чекали, коли ті зіграють пишне весілля, а згодом народять власних малят, проте цього не сталося, адже закохані з 2022 року розірвали статус пари.

Натомість Богдан, все ж, ощасливилося відчути, що таке теплота маленької дитини, побачити її посмішку та хоч на деякий час, приміряти роль молодої матусі. Дівчина стала тіткою і тепер має рідного племінничка. Як виглядає малюк – не показала.

Так, нещодавно у соціальній мережі Instagram, Анна, гуляючи містом з білим візком, проводить час з дитиною на свіжому повітрі. Якщо не знаючи про її статус тітки, можна подумати, що це ходить молода матуся, яка з ніжністю гуляє зі своїм синочком.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Всьому свій час, тому впевнені, що згодом турагентка сповістить про свою бажану вагітність й так само буде щиро бавитися, але вже зі своїми нащадками.

Share