Тіна Кароль продемонструвала, за що її покохав Дан Балан – розкішна чорна сукня та стриманий природний макіяж

Особисте життя української співачки Тіни Кароль цікавить прихильників її творчості не менше, чим сама жінка. Нещодавно продемонструвала нову вишукану світлину, в розкішному вигляді.

Вигляд на публіці Тіни Кароль та її вміння красиво та гідно триматися на сцені притаманно лише професіоналам своєї справи. Співачка обожнює творчість, музику, адже у свій час це стало рятувальним жилетом після втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013 році. Саме тоді зірка присвятила себе повністю творчості та вихованню єдиного нащадка – Веніаміна.

Суддівство на вокальному проєкті “Голос країни”, дав змогу усвідомити та згадати, що вона неймовірна жінка, яка ладна закохати в себе будь-якого чоловіка. Молдовський співак, артист Дан Балан усіляко демонстрував свою симпатію до поп-діви та і сама жінка світилася від щастя, коли той був поруч.

Чому Дан Балан так стрімко зник з України
Тіна Кароль з молдовським співаком Даном Баланом

З початком повномасштабного вторгнення Тіна розсекретила, що зв’язок вони з Даном підтримують. Коли все почалося, чоловік відразу написав Кароль, адже дуже хвилювався за неї. Проте ніяких натяків на продовження якоїсь любовної лінії прихильники зірки не отримали.

Тіна Кароль продемонструвала, за що її покохав Дан Балан

Так, на власній сторінці соціальної мережі Instagram музична виконавиця продемонструвала новий розкішний лук, повз якого підписники не змогли залишитися осторонь. Тому, Тіна отримала багато коментарів з приводу її гарного образу.

На світлині жінка постала у чорній стриманій та досить елегантній сукні, адже так вдало підкреслила свою струнку фігуру. Мінімальний макіяж та пряме волосся стало розкішним доповнення до загальної картини зовнішнього вигляду.

Тепер зрозуміло, за що Кароль так подобається молдовському музиканту Дану Балану. За свою природну красу, унікальність, ніжність та справжню щирість.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?