“Син не витримав”: Даша Астаф’єва показала свого малюка, якого довго приховувала публіці – завжди їй вірний

Неймовірна співачка, яскрава модель Даша Астаф'єва вразила публіку своїм зізнанням. Жінка ексклюзивно показала свого малюка, з яким живе в оселі. Подробиці в матеріалі.

Про вагітність артистки вже ширилися плітки всією мережею, проте сама Астаф’єва не стала мовчати й дала свій коментар. Зі слів зірки, вона не вагітна, а округлий животик, який нібито встигли помітили прихильники на її відпочинку в Карпатах до цього не має ніякого значення.

Нещодавно співачка показала, з ким живе у своїй квартирі й ця інформація спочатку викликала неабиякий інтерес та ажіотаж.

Даша Астаф’єва показала свого малюка

У власному Instagram-блозі героїня нашого матеріалу ексклюзивно показала свого сина, який ніжно дрімав у неї на колінах. Відео було дуже добрим та теплим, але виявилося, що це її домашній улюбленець, дорослий песик, якого називає своїм синочком.

Зазначила, що вона вирішила провести час для себе та трішки відвернути увагу від усього негативного. Тому, в компанії свого чотирилапого друга читала український детектив Кирила Поліщука, якого привітала з виходом нової книги.

“Трішечки часу для себе. Син не витримав подій українського детективу від Кирила Поліщука. До речі, Кирило, вітаю вас із виходом нової книжки, вона просто дуже крута. З перших сторінок захоплює. Це український детектив. Вам дякую і бажаю сил та натхнення творити інші шедеври. Ми вас дуже любимо і пишаємося”, – розповіла Даша Астаф’єва.

Даша Астаф’єва показала свого малюка

Нагадаємо, що співачка поділилася, що офіційно перебуває у стосунках. Вона впевнена, що нарешті зустріла кохання всього її життя й за цей час дуже змінилася. Раніше зазначала, що зі своїми двома песиками через доволі короткий проміжок часу переїхала до нового бойфренда.

Тепер жінка нарешті щаслива, але відкривати завісу деталей, хто цей чоловік поки не наважилася, адже попередній болючий досвід у стосунках з Артемом Кімом багато чому її навчив.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.