Тіна Кароль отримала в подарунок від закоханого чоловіка величезний будинок: 3 поверхи, спортзал, розарій

Знаменита українська співачка Тіна Кароль багато років проживає у своєму заміському будинку разом зі штатом прислуги та єдиним спадкоємцем Веніаміном.

Не дивлячись на очевидну можливість переїхати у набагато розкішніші апартаменти, Тіна Кароль усе своє життя проживає у маєтку, який колись для неї збудував покійний чоловік.

У шлюбі з Євгеном Огіром майбутня поп-діва прожила недовго: чоловіка підкосила онкологія. Втім, він встиг залишити після себе двох спадкоємців, а також розпочати будівництво будинку, в якому згодом житимуть його вдова та маленький син.

Тіна Кароль показала будинок, який отримала у подарунок від чоловіка

На жаль, завершити будинок продюсеру не судилося, він помер раніше. Зараз це триповерховий котедж з розкішним садом на подвір’ї, розаріумом, власним городом. Тіна обожнює доглядати за рослинами, а тому територія навколо будинку виглядає розкішно.

Тіна Кароль показала будинок, який отримала у подарунок від чоловіка

Всередині Кароль намагалася створити враження присутності її чоловіка. В інтер’єрі все нагадує Євгена, але виконано здебільшого у класичному стилі.

Тіна Кароль показала будинок, який отримала у подарунок від чоловіка

На верхньому поверсі Тіна Кароль має власну студію звукозапису, де вона створює свої композиції.

Тіна Кароль показала будинок, який отримала у подарунок від чоловіка

Подоба зірка буває нечасто, тож за порядком у будинку дивиться штат прислуги. Поки зіркова мама знаходиться на гастролях, її син Веніамін навчаються за кордоном. Хлопчик вже багато років отримує освіту у Великобританії. На канікулах сім’я рушає у подорожі, а не сидить вдома, тому будинок чує сміх матері та її сина доволі рідко.

Нагадуємо, чоловік Тіни Кароль Євген пішов з життя 2013-го року. Продюсер декілька років боровся за життя з раком підшлункової залози. Співачка отримала новину про смерть свого благовірного під час концерту. Після цього воно так і не змогла знайти своє кохання і до цього дня не була заміжнею з іншим. Ба більше, за офіційною версією Тіна Кароль також не вступала у нові стосунки.

Її син Веніамін був досить маленьким, коли сім’я втратила батька. Однак, у дитини залишився рідний брат по лінії Євгена, з яким він підтримував спілкування в дитинстві.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.