Безрозмірні речі чорного кольору: стиль вагітної Насті Каменських допомагає приховувати очевидне

Настя Каменських відома українська співачка, яка дуже швидко змогла завоювати народну любов та пригорнути до себе велику кількість уваги. Звісно, більшою мірою завдяки Потапу, адже він вчасно з'явився в її житті як продюсер.

Каменських стала популярною ще у свої юні роки, коли просто вирішила спробувати прийти на кастинг, де Потапенко обирав для себе співачку у дует, аби трохи змінити напрям своєї творчості. І тембр Насті виявився дуже відповідним для його задумки. Саме тому, вони гарно зійшлися в тандемі й стали однією з найпопулярніших дуетів України.

Настя Каменських

Гурт “Потап і Настя” з кожним роком набирав оберти й ставав незамінним в українському шоу-бізнесі. Та між ними завжди були якісь іскри, принаймні це завжди помічали слухачі, а от самі артисти весь час казали, що між ними нічого немає.

Та врешті решт  в 2016 році все таємне стало явним, і тоді випливли подробиці роману Насті й Потапа. І от коли вони вже офіційно оголосили про своє весілля, все стало на свої місця. І варто сказати, що до 2022 року в їхніх стосунках не було жодних натяків на проблеми чи конфлікти. І це все спровокувало чутки про вагітність співачки. Дивно, але чомусь саме під час розлуки Насті й Потапа вибухали чутки про те, що вони очікують дитину, але не разом.

Проте згодом вони обидва вийшли на зв’язок та стало відомо, що жодних сварок та розставань у плани зіркової пари не входило. А от щодо вагітності чутки здебільшого перебільшені. Настя не чекає поки малюка, інакше з того часу вона вже б двох встигла народити. Але все ще є підозри у прихильників, оскільки артистка останнім часом носить дуже вільний одяг.

Наприклад, навіть останнє фото у профілі Каменських в стилі оверсайз. Зірка одягнула все чорне та велике. Звісно тут виникають думки про те, що вона приховує округлий животик. Але не варто забувати, що зараз дуже модний одяг в стилі оверсайз, який приховує все та є дуже вільним.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.