Колишня дружина Дзідзьо Славія натякнула на нове життя: поки співак мотається за кордоном з Пономарьовим

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Михайла Хоми Славія вразила змінами в особистому житті після розлучення. Що відбувається?

Новина про розлучення Дзідзьо та його колишньої дружини Славії пролунала в українському шоу-бізнесі на початку 2021-го. Дане повідомлення супроводжувалося доволі гучними скандалами, адже вперше жінка почала давати інтерв’ю та розповідати публіці про все, що відбувалося в її шлюбі за останні роки. Зокрема Ярослава повідала, що благовірний не дозволяв їй будувати музичну кар’єру, не хотів дітей та не приділяв їй достатньо уваги, що і стало причиною кризи в стосунках.

Весілля Славії та Дзідзьо
Славія натякнула на нове життя

Преса почала здогадуватися, що справа йде до офіційного розлучення і незабаром Михайло публічно повідомив, що дійсно розстається зі своєю дружиною.

Славія натякнула на нове життя

Процес розірвання шлюбу пройшов доволі швидко. А все тому, що Славія не претендувала на майно, яке вони нажили спільно у союзі. Вже в серпні Михайло повідомив, що він став вільним чоловіком. Ярослава ж у якості відступних отримала елітну квартиру на березі озера. Втім, жити у ній жінка не змогла. Пізніше вона зізналася, що все у приміщенні нагадувала їй про колишнього чоловіка та часи, коли вони були щасливими. А тому вона одразу ж переїхала в інше місце.

Славія показала, як будує нове життя

Незабаром стало відомо, що обидва вже будують особисте життя з іншими партнерами. Ні Славія, ні Дзідзьо не розкрили особистостей своїх нових обранців. Після початку повномасштабної війни обидва неохоче обговорювали журналістами усе, що не стосувалося подій в Україні, і лише нещодавно Славія розповіла, що почала робити ремонт у своїй новій домівці.

Співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як підбирає колір стін, дверей, підлоги, тощо. Безсумнівно, Ярослава почала нове життя, у якому Дзідзьо займає доволі небагато простору.

У той самий час Михайло постійно знаходиться за кордоном. На щастя, його звинуватити у втечі шанувальники не можуть, адже він разом з Олександром Пономарьовим активно гастролює та збирає кошти на благодійних заходах, які направляються на допомогу українцям.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.