|
01.05.2023 18:46

Проміняла Влада Яму на молодого танцюриста: Наталя Могилевська одягла сукню нареченої і щаслива затанцювала

Наталя Могилевська відома українська співачка, яка за всі роки своєї творчої кар'єри змогла заробити звання народної. І це обумовлено великою кількістю прихильників артистки.

Могилевська дуже талановита жінка, яка має хист не лише до співу, а ще й до танців. Оскільки багато років тому саме Наталя брала участь у найкрасивішому шоу України “Танці з зірками”. І тоді її партнером став Владислав Яма, який нині перебуває в Америці й з теплом згадує той час, коли в Україні він мав змогу займатися улюбленою справою.

Могилевська з Ямою

На той час Могилевська була молодою, але вже достатньо популярною артисткою, саме тому її запросили на танцювальне шоу. Адже від її пісень сходили з розуму всі українці. Також треки Наталі знали на пам’ять як дорослі, так і діти, бо вони були справжніми хітами. Хоча й зараз пісні артистки мають такий самий рівень популярності, як і раніше.

На той момент Могилевська танцювала разом з Владиславом Ямою, і їхні почуття на паркеті були настільки емоційними, що вони перейшли на новий рівень у реальному житті, за межами паркету та знімального майданчика.

Тож, можна сказати, що саме танці принесли у життя артистки справжнє кохання, яке доволі довго тривало. Але врешті-решт, зіркова пара розійшлась. Але вони змогли зберегти гарні стосунки між собою.

Зараз кожен з них живе своє життя, Яма в США, а Могилевська в Україні. І здається, Наталя знову захопилась танцями, оскільки днями артистка показала, як танцює з молодим партнером. Й до того ж співачка була вся у білому, і цей образ нагадує весільний.

Та якщо поглянути на зачіску Могилевської, то можна зробити висновок, що це архівні кадри. Але образ білого лебедя дуже пасує Наталі та робить її більш свіжою.