Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав наречену: красуня з чорним волоссям — протилежність Кароль

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан багато часу присвячує своїй кар'єрі, і так само мало розповідає про особисте життя. Що відбувається?

Дан Балан з’являється на екранах у рамках різноманітних програм доволі часто, але журналістів у свій дім не пускає, інтерв’ю дає рідко, і якщо дає, то дуже короткі. Побачити зірку поза кадром майже нереально. Він неактивний в соціальних мережах, і використовує свій мікроблог лише для публікації робочого контенту.

Тому ексклюзивні кадри, які шанувальники мають можливість знайти в мережі, здебільшого робляться шанувальниками та людьми, яким пощастило потрапити з артистом на захід.

Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав наречену

Весільна сукня Іванни Онуфрійчук
Дан Балан показав, як виступав на весіллі Іванни Онуфрійчук

Не так давно так склалося на весіллі Іванни Онуфрійчук. Чорноволоса красуня, яка вже багато років працює на українському телебаченні 2021-го вийшла заміж за казахстанського мільйонера. Побралися вони на Мальдівах, де виступав Дан Балан, а потім виконавця запросили на розкішна торжество в Києві, яке було зігране на дуже широку ногу.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

На особистій сторінці Дана матеріали щодо торжества не з’являлися, але телеведуча навпроти зробила багато постів, на яких показала молдавського мачо. Така серйозна увага до співака пояснюється просто: наречена неодноразово зізнавалася, що Балан є її найулюбленішим співаком, і саме тому вони запросили чоловіка обидва рази, і саме тому він отримав так багато уваги від пари.

Примітно, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні зірка проживав у Києві, про що не поширювався. На момент 24 лютого в Дан знаходився в столиці і засвідчив власними очима усе, що відбувалося. А тому на його акаунті одразу ж з’явилася антивоєнна публікація з засудженням дій російської федерації та закликом до миру. Так само вчинила і його матір Людмила, яка протягом війни активно підтримує українців та нагадує їм, що вони не самотні.

За цей час жодного кадру з нових весіль, на яких побував Дан Балан у мережу як не дивно не потрапило. Імовірно, виконавець погодився дуже обережно, але також існує імовірність, що він не брав нових замовлень та відмовлявся від подібних заходів під час війни, адже для багатьох артистів така поведінка не вважається коректною та етичною. Ба більше, Павлу Зіброву та Дзідзьо добряче дісталося від підписників на початку 2022-го, коли журналісти почали поширювати кадри з весіль, на яких виступали їхні двійники, що зʼясувалося пізніше.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.