Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Поліна Клименко показала, як справляється на кухні зі зростом 140 см

Кожний сезон "МастерШеф" є дуже особливим, оскільки приходять нові учасники, які й роблять цей проєкт цікавим, особливим та вносить в життя людей певні спогади й чудові моменти.

Важко не погодитися, що у кожному сезоні є учасник якого найбільше за всіх обговорюють, бо він чи вона є дуже харизматичними та яскравими. Кожен уважний глядач знає прізвища найцікавіших учасників. І згодом ці учасники стають неймовірно популярними в інформаційному просторі, бо вони цікаві людям, які встигли прикипіти до них у рол учасників “МастерШеф”.

Останній сезон професіоналів вже був знятий під час війни, і звісно, продюсери бентежилися через те, що багато учасників не буде, але вони помилялися, охочих виявилось багато, на щастя, тому й цей сезон став багатим на цікавих учасників.

Однією з таких стала молода кухар-кондитерка Поліна Клименко, яка запам’яталась глядачам своєю харизмою, характером й маленьким зростом, який не давав їй шансів залишитися непоміченою. До того ж Поліна проявила свої кулінарні таланти й змогла довести, що вона не тільки солодке може готувати, а ще й закуски та смачні основні страви.

Але, крім того, що Поліна наймолодша серед учасників, вона ще й виявилась самого маленького зросту, але це не заважає їй бути гарним кухарем. Оскільки навіть зі зростом 1.40. І дівчина це наочно продемонструвала в останньому відео у Тік-тоці.

Виявляється зручно готувати піцу можна й з малесеньким ростом. Як відомо, піч для піци доволі висока, й на відео чітко видно, що вона знаходиться на рівні пліч Клименко, а це, звісно, ускладнює процес приготування їжі. Але  учасниця “МастерШеф” досить вправно готує піцу за допомогою високої та спеціальної печі.

Кадр з Тік-Току Поліни
Кадр з Тік-Току Поліни

Варто сказати, що піца вийшла неймовірно апетитною та естетичною.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.