Кацурін годує не тільки Дорофєєву: Леся Нікітюк, Маша Єфросиніна і Антон Птушкін спробували раціон Наді

Михайло Кацурін відомий український ресторатор і фуд-блогер, який завоював окреме місце у серці Українців. І не лише своїми екзотичними стравами у ресторанах, а ще й просто як творча людина.

Михайло вже давно є достатньо відомою особистістю у світі кулінарного, а ресторанного світу, адже саме він зі своєю колишньою дружиною відкрив ресторани екзотичної, на погляд українців кухні. “Китайський привіт”, “Тайськкий привіт” – це назви ресторанів Кацуріна. І варто сказати, що вони стали досить популярними серед українців, адже їжа там дійсно смачна. Зрозуміло, що в меню є досить дивні позиції, які навряд чи хтось наважиться спробувати, проте, навіть найекстремальніші страви мають попит серед гостей його закладів.

Міша Кацурін пише пісня для Дорофєєвої
Міша Кацурін

Раніше Кацурін жив у Харкові, й саме там він робив найбільше роботи. Але оскільки ресторація – це найчастіше мережа, то згодом він почав відкривати заклади й в інших містах України, і першим після улюбленого Харкова, звісно, став Київ. І це зовсім не дивно, адже він має у столиці багато гарних друзів. З кимось вже не спілкується, але на це дійсно є певні причини.

Та після того, як росія напала на всі території України, в Харкові було залишатися небезпечно, саме тому Міша перебрався до Києва, і тепер його життя базується тут. Зараз чоловік дуже часто бачиться зі своїм другом та колегою Антоном Пушкіним.

Не секрет, що коли у тебе є свій заклад, твоїх друзів звідти не витягти. Саме тому Кацурін залюбки пригощає там не лише Надю Дорофєєву, з якою зустрічається, а ще й Птушкіна, Машу Єфросиніну, Лесю Нікітюк та інших відомих людей шоу-бізнесу.

Леся у ресторані Кацуріна
Леся у ресторані Кацуріна

Так, днями улюблена ведуча Леся Нікітюк показала, що обирає у ресторані Кацуріна  “Китайський привіт”. Леся замовила не одну страву, і всі вони виглядають дійсно дуже апетитно і незвично.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.