Гора чебуреків за 10 хвилин: лінивий рецепт, в якому все просто, чисто і навіть без жодної мороки з тістом

Зі звичайного лавашу і купованого фаршу можна приготувати велику кількість чебуреків. Витрачати час на замішування тіста абсолютно не потрібно. А м'ясо підготувати зовсім легко!

Найпростіший спосіб приготувати смачний і ситний сніданок для всієї сім’ї — це зробити чебуреки з лавашу. Цей рецепт хороший тим, що господині вже беруть готове тісто, сам лаваш, і не витрачають час на те, що щоб замішувати. Для того, аби приготувати такий сніданок, або вечерю, попередньо слід придбати такі продукти: три листа лаваша, 500 грам фаршу, 2 штуки ріпчастої цибулі, одне яйце, сіль, мелений перець, коріандр, рослинну олію, зелень за смаком.

Для початку кулінари радять підготувати всі необхідні продукти: викласти листи лавашу, порізати цибулю, у фарш додати трішки води, сіль, перець, різану зелень і попередньо підготовлену цибулю. Води у фарш радять додавати з тією метою, щоб він був злегка рідким. Причина — чебуреки мають бути соковитими. Є господині, які додають до фаршу і коріандр. Після цього, фарш разом із всім тим, що туди додали, слід ретельно вимішати. І лише тоді можна переходити до того, щоб ліпити самі чебуреки.

Для того, аби сформувати самі чебуреки необхідно взяти чашку, розбити в неї куряче яйце і добре його збити. Один лист лавашу необхідно взяти і покласти на столі перед собою — порізати його на шість рівних частин. Таким чином господині отримують багато “квадратиків” з лавашу. У кожен із цих квадратиків необхідно покласти фарш (м’ясо слід викласти тонким шаром, щоб згодом воно добре обсмажилося).

По краях цих “квадратиків” слід нанести попередньо збите яйце (наносити його можна спеціальним “пензликом”). Кожен “квадратик” лавашу загортати у трикутник і склеювати краї нижнього шару з верхнім. Таким чином вийдуть м’ясні трикутники з лавашу, які можна буде обсмажувати на пательні. І страва буде готовою!

Схожі статті

2-3 яйця, кілька яблук – і гора ароматного печива на столі: ідеально до чаю-кави-капучино. Як пісочне!

Яблучне печиво може приготуватися у двох варіаціях: м'яким і пухким, або більш засмаженим і хрустким. Яким саме його зробити та як, кожна господиня може вирішувати сама!

Кружка кефіру, борошно та 1 яйце! Можна пекти ці неймовірні булочки через день — ідеально до кави та чаю

Улюблений чай або ароматна кава — це чудовий початок ранку. Але він буде ще кращим, якщо на сніданок з'їсти смачні булочки. Ідеально, якщо вони домашні, а не магазинні. Готуються вони досить просто!

Улюблене печиво дитинства, яке готується всього за 30 хвилин! Одна хитрість, яка робить його саме таким

Справжні ласуни точно оцінять цей рецепт - багато шоколаду та горіхів, що ще треба для вдалого чаювання? Спробуйте цей простий рецепт та почастуйте рідних смачненьким.

Ідеально до чаю та кави! Цей тертий пиріг хочеться готувати ще і ще! Дуже смачна начинка з секретом

Коли потрібно швидко приготувати щось смачненьке до чаю, тертий пиріг — це ідеальний варіант. Спробуйте цей рецепт один раз, і ви будете використовувати його постійно.

Хвилинна смакота на сніданок. Ледачі пиріжки на кефірі “Три хвилинки”

Є час готувати, але немає бажання. Є бажання, але немає часу. Майже кожна господиня знайома з такою ситуацією. Але ж як вдіяти, коли хочеться чогось смачненького? Зробіть швидкі пиріжки на кефірі!

Крутіше, ніж Шарлотка: дружина Григорія Решетніка повернулася з-за кордону і почала одразу пекти пироги

Дружина відомого ведучого Григорія Решетніка, багатодітна мама Крістіна Решетнік, яка нещодавно побувала у Франції, привезла рецепт найсмачнішого пирога з черешнею, з яким із задоволенням поділилася.