Злата Огнєвіч відгуляла неперевершене весілля в Мексиці та показала нареченого: 40-річний і дуже вродливий

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч завітала на весілля до екс-учасника другого сезону шоу "Холостячка" та показала ексклюзивні кадри.

Коли Андрій Хветкевич з’явився на екранах, глядачі шоу “Холостячка” одразу ж почали вважати його потенційним переможцем. Однак, наближаючись до фіналу, Злата Огнєвіч зробила доволі неочікуваний крок, і прийняла рішення розійтися з чоловіком після розмови з його матір’ю.

Це розлютило фанатів, які не розуміли, чому Злата раптово відмовилася від настільки вродливого, успішного, а також дуже інтелігентного чоловіка. Після фіналу Андрій зробив важливе для себе зізнання: він публічно розповів про те, що зійшовся зі своїм колишнім бойфрендом.

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

У той момент усе стало на свої місця. Андрій розповів, що вони зустрічалися деякий час, розсталися і на період зйомок разом не були. Потім вже пара помирилася. Молоді люди вирішили одружитися, провели медовий місяць у Мексиці, і ось через рік одружуються.

Звісно, Злата була запрошена на торжество. Серед гостей мали бути і інші учасники, але війна вносить свої корективи, і чоловіки не змогли виїхати. Молодята попросили своїх гостей не публікувати фотографії, поки вони не зроблять перші публікації, однак, дехто з присутніх не послухався, і вже злив до мережі ексклюзивні кадри.

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

Церемонія пройшла під відкритим небом на березі океану. Чоловіки обрали класичні костюми для весілля, убравшись у колір хакі та підібравши краватки золотого кольору. Квіти пара також обрала жовтих та ванільних відтінків, тож усе дуже добре поєднувалося у композиції. Як виглядала сама співачка на торжество і поки що невідомо, адже вона притримує знімки і не публікує їх за проханням молодят.

Нагадуємо, що раніше Андрій зробив публічне пояснення щодо своєї орієнтації. Хветкевич підкреслив, що цікавиться не тільки чоловіками, але й жінками, але так склалося, що закохався він саме у представника своєї статі. Українці по-різному відреагували на даний союз, але у Андрія все ж таки велика підтримка від своїх співвітчизників.

Схожі статті