Єдиний син Софії Ротару показав своє кохання, і це не немолода дружина: світловолоса модель з-за кордону

Єдиний син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко зробив публікацію, яку присвятив важливій жінці у своєму житті. Про кого йде мова?

Єдиний син Софія Михайлівна Ротару не порушував сімейних традицій, і зміг побудувати міцну родину, де панує вірність, любов та гармонія. Разом зі своєю дружиною Світланою чоловік виростив двох дітей. Дочка та син Руслана отримали імена своїх бабусі та дідуся. Спадкоємець легенди української естради був настільки приголомшений міцністю стосунків власних батьків, що захотів побачити у своїх нащадках продовження цієї любові.

Єдиний син Софії Ротару показав своє кохання

Син Софії Ротару суворо заявив, що його донька не вийде заміж за мільйонера Жаданова
Єдиний син Софії Ротару показав своє кохання

Зараз онуки артистки дорослі люди. Анатолій та Софія Євдокименки отримали блискучу освіту. Половину свого життя діти прожили за кордоном, асимілюючись в англомовному суспільстві.

Втім, син Руслана прийняв рішення залишитися в Європі, а от Соня незабаром переїхала до Сполучених Штатів Америки. Зараз вона проживає у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. З часом Софія стала все більше походити на свою матір Світлану. І особливо це помітно після того, як вона змінила зачіску: пофарбувала волосся в блонд та почала робити обʼємне укладання.

Зірковий батько одразу ж відреагував на зміни у зовнішності красуні. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію дочки та додав емодзі червоного серця, виразивши таким чином свої найпалкіші почуття до спадкоємиці.

Єдиний син Софії Ротару показав своє кохання

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні родина Софії Ротару потрапила в гучний скандал. Руслан Євдокименко та його син Анатолій були заарештовані під час спроби незаконно перетнути кордон та втекти. Чоловіків затримали, але вже відпустили. Інформації щодо кримінальних проваджень на них або послідуючого покарання в мережі не було.

Пізніше Руслан Євдокименко неодноразово ділився кадрами з України, таким чином повідомлявши, що він знаходиться на Батьківщині. Софія Михайлівна також зʼявлялася на кладовищі в Києві. Тим часом Анатолій минулого року все ж таки зізнався, що йому вдалося втекти до Європи, де він знаходиться по сей день.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.