|
07.05.2023 14:54

Неочікуваний гість в турі: Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти – таємна прихильниця муха

Відома українська співачка Надя Дорофєєва дає свої концерти країнами світу й завойовує свою прихильність за межами Батьківщини. Показала, яка неочікувана гостя трапилася їй в турі.
Автор: Юлія Ящук

6 травня відбувався виступ співачки в Сієтлі, де на слухачів чекала оновлена програма, україномовні треки та навіть виконання старих хітів з колегою, хорошим другом за часів роботи в гурті “Время и стекло” – Олексієм Завгороднім. Цей тур сама Дорофєєва називає, як “возз’єднання”, адже давно на публіці їх разом не бачили.

В коментарях під дописом юзери соціальної мережі подякували за хороше дитинство, яке проходило під спів дуету, а також зраділи, що кумири хоч тимчасово, але опинилися на одній сцені. Також додали, що чекають на нові концерти в Україні теж з Олексієм.

“Стартував Амерікан тур, майже возз’єднання”, – зазначила Дорофєєва.

Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти

Артистка сучасного напрямку в музиці змогла не лише здивувати своїх підписників, а й дещо розсмішити їх, таємною гостею, яка опинилася з нею разом на концерті. Співачка у своїх stories в Instagram показала муху й підписала цю світлину: “Муха в турі”.

Надя Дорофєєва показала, хто ще ходить на її концерти

Звичайно це була демонстрація ситуації в жартівливій формі, але якщо серйозно, то наші артисти української сцени ладні підкорювати світ й заявляти про себе, свій народ, свою країну, як талановиту та співочу націю.

Надя Дорофєєва

Нагадаємо, що війна вплинула на співачку, її стиль одягу, музику та навіть на особисте життя. У 2022-му році Дорофєєва та Дантес заявили, що збираються розлучитися. Втім, довго колишнім сумувати не довелося. Надя знайшла нове кохання в обліку ресторатора Міші Кацуріна, а Володимир – Даші Кацуріної. Ось такий обмін відбувся між подружніми парами.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.