Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята від багатія Захура за кордоном: навіть не схожі одна на одну

Після 24 лютого Камалії довелося жити у розлуці зі своїми дочками. За цей час Арабелла та Мірабелла помітно підросли та змінилися. Як зараз виглядають дівчата?

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік Мохаммад Захур не приховували, що знали про загрозу наступу до 24 лютого. Саме тому бізнесмен забрав дочок Арабеллу та Мірабеллу і рушив за кордон. Кохану дружину він також мріяв забрати з собою, однак вона навідріз відмовилася, заявивши, що залишиться на своїй батьківщині, у власному домі. На момент повномасштабного вторгнення співачка знаходилася на Київщині разом зі своєю матір’ю Інною Петрівною, яка також зайняла доволі патріотичну позицію.

Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята від мільярдера Захура

Вся правда про сімейне життя Камалії
Камалія показала, як зараз виглядають її дочки-двійнята

Пізніше бізнесмен все ж таки вмовив дружину евакуюватися, але її конфлікт з падчеркою Танею змусив пару переглянути плани. Вже восени минулого року Камалія повернулася в Україну, а як з’ясувалося пізніше пара прийняла рішення розійтися.

Втім, Камалія та Мохаммад продовжують підтримувати стосунки заради спільних спадкоємиць. Арабелла та Мірабелла швидко ростуть та дивують фанатів пари своєю несхожістю.

Так, нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий сімейний кадр, на якому показала, як зараз виглядають її екс-чоловік та доньки. Підписники все частіше відмічають, що одна дочка схожа на свого батька, а інша — копія матері.

Нагадуємо, Камалія досить довго боролася за можливість стати матір’ю. Цей процес відбувався впродовж 10 років. Співачка багато лікувалася і навіть провела операцію в Сполучених Штатах Америки. Окрім цього вона втратила 2 дітей, не зумівши їх виносити. Своїх двійнят артистка народила за допомогою процедури екологічного запліднення, втім виносила вона їх самостійно.

Бізнесмен при цьому не наполягав на появі спадкоємців, але Камалія дуже хотіла стати матір’ю. Зараз дівчата вже наблизились до підліткового віку. Вони навчаються у Лондоні, займаюся гімнастикою та верховою їздою, мають велику сім’ю та оточенні увагою та світським суспільством. Співачка здебільшого займається їхнім вихованням, у той самий час як батько любить їх балувати та проводити з ними вільний час.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.