Ігор Кондратюк показав, на кого проміняв Аіду Ніколайчук: з нею не зрівняється навіть Оксана Марченко

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше за довгий час підтримав молоду виконавицю та закликав глядачів ознайомитися з її творчістю.

Як відомо, Ігор Кондратюк не є активним користувачем соціальних мереж, а коли виходить на зв’язок зі своїми фанатами в інтернеті, то зазвичай обирає для цього Facebook. Втім, продюсер все більше починає налагоджувати зв’язок з молоддю та перебирається в Instagram.

Тим не менш, в публічному просторі він тримається доволі обособлено, і як правило не створює спільного контенту з зірками. Але нещодавно зірці все ж таки вдалося здивувати своїх шанувальників. Так, він порекомендував підписникам ознайомитися з новою виконавицею. Такої уваги від нього Аіда Ніколайчук, наприклад, ніколи не отримувала.

Ігор Кондратюк зі своєю підопічною Аїдою
Ігор Кондратюк публічно підтримав нову молоду співачку

Ігор Кондратюк публічно підтримав нову молоду співачку

Ігор Кондратюк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram обкладинку нового синглу починаючої співачки та порекомендував користувачам мережі послухати дану композицію.

Ігор Кондратюк публічно підтримав нову молоду співачку

Звісно, пісня виконується українською. На обкладинці можна помітити молоду красуню з чорним волоссям, пишними губами та стрункою фігурою. Співачка одягнена у чорну сукню.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ігор Кондратюк деякий час не працював шоу-бізнесі. Чоловік забрав свою родину та осів у Львові. І лише десь через півроку родина наважилася повернутися назад. Зараз продюсер активно дає різноманітні інтерв’ю та бере участь у проєктах.

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк публічно підтримав нову молоду співачку. Архівна фотографія

Зокрема у нього постійно питають про Оксану Марченко, яка втекла з Батьківщини за 6 днів до повномасштабного вторгнення. Продюсер чесно відповідає, що жінка жодним чином не видавала до 2014-го своїх проросійських поглядів, була за українізацію і в цілому мало довіру від продюсерів телеканалу. Після загострення політичних відносин Ігор Кондратюк припинив спілкуватися з телеведучою. Чоловік відрікся від дружби з нею та наполягав на тому, що Оксана може бути просто заручницею ситуації. Зараз продюсер не може сказати про колегу по цеху нічого хорошого.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.