Ольга Фреймут дочекалась своїх у Лондоні: радісно зустрілась з Володею Дантесом і Олексієм Дурнєвим

Оля Фреймут відома українська телеведуча і журналістка, яка майже все своє життя присвятила своїй кар'єрі та родині паралельно. Фреймут дуже люблять українські глядачі, але зараз, Оля не в рідній країні.

З початком повномасштабної війни багато українців були вимушені виїхати з рідної країни у різні куточки нашого великого світу. Насправді обирати у багатьох не було часу думати, а обирати куди їм їхати. Але у випадку Фреймут вибір був, і це попри те, що війну Ольга з молодшими дітьми застала у Франції. Саме там жінка збиралась святкувати свій ювілей, але не встигла.

Оля Фреймут
Оля Фреймут

Оскільки в Олі живе старша донька у Лондоні вже давно і там же вона навчається, то варіантів у Фреймут не було. Після недовгого перебування у Франції, Оля з дітьми переїхала до Злати Мітчелл. Але вони не весь час жиди з дівчинкою, а переїхали згодом.

Нині Оля працює у лондонському журналі й веде власну колонку про події в Україні, і це неймовірно добре, адже мати свій голос у Великій Британії, це дійсно дуже цінно не лише для самої журналістки, а ще й для всієї України, адже вся Англія може прочитати правдиві новини про всі російські злочини.

Але Ольга не єдина відома українка, яка нині живе у Лондоні, там вже були й Тоня Матвієнко, й діти Олі Полякової. А ще багато артистів зараз їздить з різноманітними концертами та гастролями по різним країнам.

Так, днями у Лондон вирушили Володимир Дантес і Олексій Дурнєв приїхали зі своїм концертом “Пожежі”. І саме на концерті до них завітала Ольга Фреймут, яка була дуже рада побачити своїх людей у Лондоні.

Зустріч Фреймут з Дантесом і Дурнєвим
Зустріч Фреймут з Дантесом і Дурнєвим

І це навіть попри те, що вони не мають занадто дружніх чи товариських стосунків, але побачити свого співвітчизника за кордоном, та ще й зі своєї сфери діяльності це дійсно велика радість.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.