|
11.05.2023 09:17

Головна поп-діва України Тіна Кароль зізналася, скільки років розумні ваги дають її тілу: “Невигідно казати”

У сучасному світі для багатьох людей в пріоритеті стоїть зовнішність. Це неабияка проблема, оскільки у вона спричиняє проблеми із самооцінкою та не дає можливості жити повноцінно.

Певно кожен хоч раз у житті задумувався над тим, що хотів би змінити в собі. Когось не влаштовує зріст, хтось хоче зробити рінопластику, а хтось — збільшити груди. У погоні за ідеальними модельними параметрами люди нерідко заробляють собі розлади харчової поведінки. І це не дивно, адже постійні дієти дуже виснажують організм.

Із бажанням отримати ідеальне тіло зіштовхувалось чимало зірок. Дехто з них бажає тримати наслідки постійних навантажень та дієт в секреті, а хтось сміливо розповідає власну історію. Однією із таких селебріті є поп-діва Тіна Кароль.

В Інтернеті та засобах масової інформації постійно захоплюються виточеним стилем та шикарною зовнішністю співачки. Кожна нова світлина Тіни Кароль викликає захват та хвилі компліментів у прихильників. Втім, мало хто знає, що заради такого визнання та фізичної форми, жінка невпинно та виснажливо працювала. У своєму телеграм-каналі вона привідкрила завісу таємниці та відверто розповіла про свій шлях схуднення.

Тіна Кароль розплвіла про своє схуднення

Тіна Кароль поділилась світлинами, на яких, як вона стверджує, “пухнаста і без фотошопу”. Співачка додала, що тут її вага на декілька кілограмів більше, аніж є зараз.

Архівне фото Тіни Кароль

В дописі також був скріншот спеціального додатку, який контролює фізичні показники. Згідно з його даними, вага поп-діви складає 53,3 кілограми, чому Тіна надзвичайно рада. Серед багатьох пунктів був один під назвою вік тіла. Цікаво, що цифра з додатку майже один в один збігається із реальним віком жінки — 36 років. Виходить, що стан тіла поп-діви навіть менший за її вік на два роки.

Скіншот Тіни

В дописі Тіна розповіла, яким чином досягнула таких результатів. Виявляється, всі проблема була в інсуліні, який перевищував норму. Співачка почала урізати кількість вуглеводів та цукру, що позитивно відобразилось на її організмі. Після багаторічних страждань із дієтами, Кароль зрозуміло, що це все — “розвод” і неефективно. Важливо дотримуватись балансу та споживати не менше їжі, а робити це якісніше. У кінці вона додала, що кожен має любити себе в будь-якій вазі, тільки якщо не шкодить здоров’ю.