“Усі мої зусилля — ніщо”. Тіна Кароль, посміхаючись крізь сльози та стискаючи кулаки, згадала Євгена Огіра

Тіна Кароль зворушила всю мережу цим інтерв'ю і продовжує робити це до сих пір.

Майже десять років тому на світі не стало прекрасного чоловіка, продюсера та чоловіка відомої української співачки Тіни Кароль Євгена Огіра.

Поп-діві ця втрата далася нелегко, а навпаки, співачка навіть зараз не може згадувати про трагедію. Своє перше інтерв’ю після смерті коханого вона дала аж через рік. Катерина Осадча намагалася максимально м’яко говорити зі співачкою, але навіть зусиль досвідченоі телеведучої не вистачило для того, щоб на обличчі поп-діви не відображалася печатка великого горя.

Спогади про коханого

Під час цього інтерв’ю Катя нагадала артистці про плани Євгена, які він мріяв втілити в життя, а саме мюзикл, у якому Тіна Кароль мала зіграти головну роль. Коли співачка почула про це, вона ледь стримала сльози і почала посміхатися крізь біль.

Згодом мова дійшла і до їхнього останнього спільного інтерв’ю, коли Кароль розповідала про те, що вона відчуває себе головною у родині, а онкохворий Євген тим часом стояв подалі, відчуваючи увесь біль своєї дружини. Катя підмітила, що тоді було сильно помітно, що Огір хвилюється за кохану.

“Усі мої зусилля — ніщо”, відповіла на це поп-діва.

Співачка дала зрозуміти Катерині Осадчий, що у порівнянні з силою волі Євгена, її прагнення тримати все під контролем та триматися за життя навіть не можуть порівнятися.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Нагадуємо, що чоловік Тіни Кароль помер від раку шлунку у закордонній лікарні. У зіркового подружжя залишився один спільний син Веніамін, який свого часу допомагав артистці триматися за життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".