49-річна Наталія Мосейчук взяла на руки малюка і розповіла про своє щастя: “В акурат під ювілей”

Наталія Мосейчук поділилася свіжим кадром, який прийшовся до вподоби її фанатам. Чим саме їй вдалося потішити шанувальників, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук — матір двох прекрасних юнаків. Її старший син Антін вже вступив у фазу дорослого життя, а молодший поки що навчається в школі.

Родина Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук показала, як виглядає її улюбленець

Між дітьми прекрасні стосунки, і вони є прикладом щирої братської любові. Обидва народилися від різних батьків. Про рідного тата найстаршого спадкоємця Наталія Мосейчук не розповідає взагалі нічого. А от її наступний чоловік відкритий до преси і сам має пряме відношення до медіасфери.

​Наталія Мосейчук показала, як виглядає її улюбленець​

Глядачі звикли бачити Наталію в образі суворої журналістики, адже вона працює у доволі жорстких умовах: прямі ефіри, незвичайні гості, бурхливі обговорення.

Вдома ж Наталія має можливість бути собою і інколи показує своїм фанатам, як це виглядає. Завдяки соціальним мережам глядачі сьогодні мають можливість бачити своїх кумирів дуже різними.

Так, Наталія Мосейчук днями публічно відреагувала на нові закиди російської влади на її адресу та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з пухнастим улюбленцем, який сидів у неї на руках.

Отриману новину Наталія описала, як подарунок під ювілей. Незабаром Мосейчук відсвяткує своє п’ятидесятиріччя.

У кадрі зірка постала в чорній куртці на тлі квітучих магнолій. Імовірніше за все фотографія була зроблена декілька тижнів тому, коли була більш холодна погода. Пухнастик, сидячи на руках у журналістки, почував себе дуже впевнено та у безпеці.

Нагадуємо, що позаминулого року Ігор Коломойський публічно заявив про те, що бачить Музичук у ролі претендента на пост майбутнього президента України. Громадськість відреагувала на дане повідомлення по-різному, але в цілому телеведуча отримала багато приємних відгуків. Сама Наталія при цьому заявила, що таких планів немає і балотуватися не буде.

Але ще 8 років тому Володимир Зеленський також говорив про те, що не хоче бути головою держави. З часом гуморист кардинально змінив свій погляд на масові прохання своїх фанатів очолити країну.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.