Екс-українка Ані Лорак натягнула на себе боді, який носила 8 років тому: криза наступила раптово (ФОТО)

Ані Лорак раніше була достатньо популярна в Україні, адже її любили і поважали за її талант і неймовірний тембр голосу, який вважається унікальним.

Становлення Ані Лорак як артистки відбулося дуже швидко, оскільки за неї взявся професійний продюсер Юрій Фальоса. Він з командою робив все, заради того, щоб ім’я Лорак зазвучало голосно та потужно. Дівчина взагалі ні в чому не мала потреби. Їй винаймали квартиру, купували все, що вона скаже. Тобто Кароліна жила як принцеса, але при цьому багато працювала. Постійні репетиції та концерти, зйомки кліпів, корпоративи, все ще дуже виснажує. Саме тому Фальоса зробив для юної артистки такі умови.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак

Лорак завжди дуже гарно заробляла і гроші витрачала на всі свої забаганки та на допомогу рідним. А потім дуже вдало вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. І також жила у розкоші та отримувала все, чого бажала її душа.

Плідно і багато працювати Лорак не припиняла ніколи, саме тому її творчість досі цінується. Щоправда, вже в іншій країні. Багато років артистка будує свій шлях в росії. Завжди чомусь вважалося, що російські зірки мають більші гонорари та статки. Можливо й так, але окрім грошей ще й мають бути моральні цінності. Які, Лорак, здається, остаточно втратила.

Майже у кожного артиста є певні періоди застою творчості. Й Кароліна не виключення. Бо дійсно були часи, коли вона не випускала нових пісень і не знімала кліпи. Неможливо точно сказати що на це впливає, але кожен співак проходить крізь такі часи. Можливо тому що, молоді артисти набувають більшої популярності.

Так, наприклад показником певного затишшя у статках Лорак стало фото, яке поширилося мережею. Річ в тому, що нещодавно у соціальних мережах з’явилось фото артистки, де у колажі є два кадри. Один з 2015 року, а інший з 2023 року. Там співачка одягнена в одне й те саме боді.

Лорак у старому боді
Лорак у старому боді

Тобто, виходить, що нині Ані може одягнути речі 8-річної давнини. Це дуже дивно для артистки її рівня, але причини можуть бути різними.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.