Чорні круги навколо очей та глибокі зморшки: після втечі з України Влад Яма показав, як змінився (ФОТО)

Знаменитий український хореограф Влад Яма знаходиться в еміграції більше року, але ніколи не забуває нагадати, ким він був і як працював в Україні.

Влад Яма вважається найвідомішим українським хореографом. До початку повномасштабної війни в Україні чоловік світився на телебаченні регулярно у якості судді, а час від часу виступав і на паркеті. Минуле наповнене тренуваннями, хвилюваннями та боротьбою за перемогу залишилося далеко позаду.

Влад Яма обурив мережу своїм дописом, де просить Україну триматися, а сам у безпеці
Влад Яма показав, як змінився

Влад здебільшого займав позицію наставника, журі та експерта. За 15 років активної роботи в ефірі глядачі встигли до нього по-справжньому прив’язатися. Однак, після 24 лютого улюблений хореограф зник.

Влад Яма показав, як змінився

Влад Яма
Влад Яма показав, як змінився

Лише через декілька місяців після своєї втечі він наважився зізнатися у тому, що виїхав разом з родиною до Сполучених Штатів Америки. Колись Влад розповідав, що мріє переїхати до Флориди, а після вторгнення реалізував це бажання, хоча і не так, як йому цього хотілося.

Родина живе в Маямі і активно займається волонтерством. Зокрема, владу вдалося зібрати чималі кошти, які він відправив на батьківщину. Доводиться часто вислуховувати і критику, адже підписники не задоволені тим, що танцюрист знаходиться за кордоном, поки більша частина його співвітчизників продовжують знаходитися безпосередньо в Україні. Але Влад наголошує, що почувається набагато кориснішим саме в Штатах, де він має можливість заробити грошей.

Знаходиться простір і для спогадів. Влад часто показує фанатам архівні кадри, які були зроблені в Україні. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з “Танців з зірками”.

Влад Яма показав, як змінився

На фото він постав у доволі страшному образі, судячи з усього, який був зроблений на Хеловін. Влад одягнув чорну сорочку, а на обличчі мав велику кількість гриму.

Нагадуємо, що дружина хореографа Ліліана після переїзду до Штатів припинила вести особистий блог, і лише через рік змогла відновити свою діяльність. Зараз пара більше спілкується зі своєю аудиторією хоча і вимушена зіштовхуватися з постійною та грубою критикою від підписників.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.