“Чоловік і дружина”: Марія Яремчук у розкішній білій сукні вийшла в люди з чоловіком і розповіла про весілля

Знаменита українська співачка Марія Яремчук заінтригувала мережу кадрами з закулісся Євробачення, на яких заговорила про весілля. Усі деталі в нашій статті.

4 роки тому знаменита українська співачка Марія Яремчук неймовірно засмутила своїх шанувальників новиною про те, що вона завершує сценічну кар’єру. Офіційною причиною такого рішення стала фобія. Спадкоємиця Назарія Яремчука заявила, що має страх публічних виступів, що дуже здивувало фанатів її творчості.

Марія Яремчук
Марія Яремчук стала нареченою для Євробачення-2023

І хоча виконавиця зізнавалася, що не планує повертатися, запрошення виступити на Євробаченні її переконала. Нещодавно Марія Назарівна блискуче заспівала для європейської аудиторії. Але не менш цікаві речі відбувалися і за кулісами.

Марія Яремчук стала нареченою для Євробачення-2023

Так, артистка мала виступити разом зі своїм колегою OTOY, а зокрема костюмери підібрали для виконавиці розкішну білу сукню, яка дуже нагадувала весільну. Навіть оточуючі стали говорити про те, що молоді люди схожі на наречених. А Марія Назарівна підігрувала фантазіям публіки.

Марія Яремчук стала нареченою для Євробачення-2023

Співак також був не проти даної концепції і активно жартував на рахунок одруження. Для своєї зіркової обраниці чоловік навіть підібрав обручку.

“Почали жартувати, що ми як чоловік і дружина на номері виглядаємо. Тому я підготував для Марії обручку. І сподіваюсь, що їй як холодній жінці сподобається”

Перед Яремчук її колега вставав і на одне коліно. Але обручку з льоду з’їв. Тож Марія Назарівна не побачила свого подарунку.

Нагадуємо, що про особисте життя співачки невідомо майже нічого. Напередодні завершення її кар’єри у пресі пліткували про її роман з Олександром Пономарьовим, однак обидва виконавці дану інформацію спростували. Також співачка з’являлася у компанії різних молодих людей, але чоловіки трималися як друзі, тож висновки з тих кадрів зробити було неможливо.

Де Марія Яремчук живе після закінчення кар’єри в шоу-бізнесі, з ким, чи заміжня, чи має дітей, тощо — усе це залишається під великим питанням, адже вона не спілкується з журналістами, а на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ділиться лише кадрами, які не дають жодної можливості дізнатися деталі її життя.

Схожі статті

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.