|
14.05.2023 11:58

Королева ночі: Маша Полякова продемонструвала світлину в чорній приталеній сукні і вразила схожістю з мамою

Донька співачки Олі Полякової Маша вразила армію підписників у своїй соціальній мережі новою світлиною. Користувачі запевняють, що дівчина копія зіркової матусі.
Автор: Юлія Ящук

Після хейту, бурю невдоволень та гнівних коментарів від попереднього допису 18-річної Марії, цього разу обійшлися від гучних скандалів та образ. Причиною цьому став недолугий підпис під дописом з лайкою. Користувачі запевняють, що такій дівчині говорити нецензурною лексикою недоречно.

Олі Поляковій слово до рота не клади, вона вміло захистить свою доньку навіть, якщо це буде ціною власної репутації. Вона не зважає на думку інших й цьому навчає власних доньок.

Нова світлина викликала ще один привід для обговорень. Маша вразила яскравістю образу, в якому постала на фото. Дівчина в чорній приталеній сукні майстерно позувала на спалах камери. А яскраве, руде волосся додало нотки “вогню” до загального образу. Юзери соціальної мережі вражені, як вона схожа на свою маму.

“Королева ночі;
На 2 фото дуже схожа на маму;
Красива фігура. Стиль супер”, – пишуть підписники.

Справді, риси обличчя відразу говорять, хто мама цієї особистості. Але й сама Маша має свої особливості, які притаманні тільки їй. Звичайно, вона бере приклад зі своїх батьків, адже прагне стати відомою співачкою, як мама, багато заробляти та досягати всіх вершин, як тато.

Маша Полякова з мамою Олею Поляковою

Відомо, що наразі наша героїня з сестрою Алісою проживає окремо від батьків в Лондоні. За кордоном зустріла свого бойфренда Артура, якого встигла познайомити зі своїми батьками. Оля прийняла вибір доньки та чудово ставиться до майбутнього зятя. Тато Маші, Вадим Буряковський теж не став заважати молодим людям будувати свої стосунки.