Дочка Суперблондинки Маша Полякова зустріла свої 18: як провела цей день і хто привітав вже дорослу дівчину

Дочка Суперблондинки Маша Полякова стала зовсім дорослою, вона зустріла свої 18. Як привітали найрідніші дівчинки? Як провела свій день? Найцікавіше читайте далі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Маша Полякова поділилася сторіз, як привітали всі її друзі та зіркові батьки, а також не обійшлося й без спогадів. Дівчина в новому дописі описала свої відчуття від такого довгоочікуваного дня.

За словами Маші, коли їй було 16 розпочалася війна. Тоді весь світ перевернувся й здавалося, що надія на щасливе майбутнє просто згасла, тому найголовніше бажання, яке можна загадати звичайно, що перемога.

Вона й уявити собі не могла, що колись зможе святкувати своє свято без батьків, не вдома в іншій країні. Ніколи не могла подумати, що буде жити в Англії й стане студентом престижного вишу. Зараз живе в гуртожитку й дуже сумує за будинком та своєю Батьківщиною.

Звичайно, що не обійшлося й без привітань від зіркової матусі Олі Полякової. Все життя зірка говорила дочці, що коли їй виповниться 18 років, вона зможе робити все, що завгодно і цей час настав. Вона побажала їй тільки найкращого: досягати своїх цілей, любити, летіти, мріяти й просто бути щасливою.

Зазначимо, що Маша Полякова провела свій день народження в Англії, з найближчими друзями. А з батьками вона теж знайшла вихід, як провести час разом.

Старша донька Олі Полякової та Вадима Буряковського говорила зі своїми найріднішими по відеозв’язку, щоб хоч якось розділити свій найщасливіший день.

Оля Полякова поділилася, як проводить час з дочкою у її свято

“Ось так відмічаємо! Маруся в Парижі, ми в Києві”, – поділилася Оля Полякова.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?