Екс-дружина Дзідзьо показала, як виглядає його екс-теща: жінка, про яку він не говорив і яку не показував

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як виглядає її мама. Ексклюзивні кадри з'явилися на честь Дня матері.

Новина про розлучення Славії та Дзідзьо прозвучала рівно 2 роки тому. Співачка гадки не мала, що її благовірний збирається повідомити про рішення розстатися на всю Україну і почула про це так само, як і її співвітчизники — з телевізора.

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Славія показала свою маму

Втім, шанувальники здогадувалися, що до цього йде. Незадовго до заяви про розрив стосунків Славія дала ряд ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповіла про проблеми у взаєминах з чоловіком. Безумовно, це послужило певним сигналом для аудиторії, що пара знаходиться на фінішній прямій. Не дивлячись на конфлікт, який зародився одразу після виходу цих інтерв’ю, у серпні того ж року пара помирилася. Славія відмовилася від поділу майна, а Михайло подарував співачці у якості відступних розкішну квартиру.

Славія показала свою маму

Зараз екс-подружжя підтримує зв’язок, хоча дітей в них немає. Співачка зізналася, що колишній допомагає їй у питаннях творчості та просування у шоу-бізнесі.

У період активної творчої діяльності Дзідзьо часто говорив про свою матір, а також показував її фанатам. З нею у нього особливий зв’язок, адже жінка народила його з великими складнощами, пройшла разом з ним через неймовірно важкий період, а потім поїхала в еміграцію до Португалії, поки її син будував кар’єру в Україні та неймовірну сумаував за нею.

Натомість теща не була героїнею його пісень та контенту в соціальних мережах. Нещодавно Славія виправила цей момент і показала аудиторії, як виглядає її матір.

Жінка виявилася дуже вродливою, доглянутою та елегантною. Знімок був оприлюднений на честь Дня матері, адже 14 травня усі зірки активно показують жінок, які подарували їм життя та безтурботне дитинство.

Нагадуємо, що сама Славія матір’ю стати не встигла. Жінка дуже хотіла дітей, але її чоловік не був розташований до вирішення даного питання. Пізніше Славія внесла поправки до сказаного, заявивши, що Михайло не був проти дітей, але не говорив про бажання стати батьком. Це стало для неї своєрідним сигналом щодо того, що чоловік не готовий до малюків.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.