Як виглядали зірки, коли зустріли своїх чоловіків і що з ними зараз: Маша Єфросиніна, Оля Фреймут, Катя Осадча

В житті кожної жінки є період, коли вона внутрішньо готова до етапу зустрічі з тим самим єдиним чоловіком у своєму житті. Але самі жінки не розпізнають своїх внутрішніх відчуттів з цього приводу.

Саме тому, багато хто вважає, що під час зустрічі з чоловіком своєї долі вони повинні виглядати неймовірно. Але у життя свої правила й плани  на цей рахунок, через це ми часом зустрічаємо своїх людей у геть не відповідних умовах чи тоді, коли не зовсім впевнені у собі.

Молода Єфросиніна
Молода Єфросиніна

Така історія, наприклад, була у відомої української телеведучої, Маші Єфросиніної. Свого чоловіка Маша зустріла бувши досить упитаною дівчиною, вже тоді вона починала свою кар’єру ведучої і її впізнавали. А ось Тимур Хромаєв, який побачив Марію на пляжі просто закохався, але поводив себе доволі дивно. Спочатку побачення і романтика, а потім він просто зник. А Маша закохалася по вуха, але мала комплекси з приводу своєї фігури. Та врешті-решт, почуття перемогли. І важливо те, що Тимуру його дружина вже протягом 20-ти років подобається такою, яка вона є. А Єфросиніна завжди різна.

А от Ольга Фреймут навпаки зустріла свого коханого будучи вже неймовірно успішною та впевненою в собі. Оля завжди знала собі ціну й ніколи не приховувала, що вона любить та цінує себе і це прекрасно. Багатьом чоловікам подобаються впевнені в собі жінки, від яких просто віє сильною енергетикою. І саме Володимира Локотка зачепив характер Фреймут. Ведуча завжди мала струнку фігуру та почуття стилю. А це теж притягує. Але найбільше Володимира вразило бажання Олі бути з ним, адже вона боролася за цього чоловіка з іншою своєю колегою. І заразу пари щаслива та міцна родина.

Катя Осадча, коли зустріла Горбунова
Катя Осадча, коли зустріла Горбунова

А от Катерина Осадча зустріла Юрія Горбунова під час зйомок шоу “Голос.Діти” і чоловік бачив Катю і в образах, і в гримерці без краплі макіяжу та у своєму простому одязі. Але зачепили його не образи Осадчої, а саме розмови з нею поза кадром, тобто те, яка вона людина. А щодо зовнішності, то Катерина завжди мала майже однаковий вигляд, довге волосся, мінімальний макіяж та просте, але стильне вбрання.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.