|
17.05.2023 10:31

Настя Каменських з округлим животом та в спортивному костюмі вразила заявою публіку – “Ми готувалися”

Настя Каменських на тлі чуток про вагітність підігріла інтерес новою світлиною, де не стала приховувати, імовірного, "цікавого" положення. Що за кадр, який посіяв нотку надії на поповнення в родині?
Автор: Юлія Ящук

Настя Каменських успішна жінка сучасності, яка своїм талантом, сяйнистою посмішкою зачарувала публіку та отримала бажану популярність. У 2019 році стала ще й дружиною відомого репера, продюсера Олексія Потапенка. Здавалося, що для щастя є всі аспекти, але шанувальники чекають лише однієї новини – поповнення в зірковій родині.

Настя Каменських з чоловіком Потапом

Мережею шириться достатньо пліток та підстав вважати, що співачка вже при надії. Та й сама Каменських часто додає інтриг для таких розмов. Опублікована світлина, де вона з округлим животиком в спортивному костюмі, не приховавши, вади фігури вагітної  – цьому підтвердження.

В дописі під світлиною артистка розповіла, як проходила підготовка до музичного туру “Я-Україна”. Вона ставилася до нього з великою любов’ю, теплотою та ніжністю, аби ви чули тільки якісне звучання хітів зірки.

Навіть таке фото, з невеличким животиком, на жаль, поки не підстава вважати, що Каменських з Потапом чекають на немовля. Річ у тім, що Настя прокоментувала цю ситуацію і запевнила, що вся справа у, набраній нею вазі, під час карантину та війни. Стреси, перевтома, емоційні виснаження даються взнаки. Додала, що повернеться до бажаних кілограмів, які були до всіх подій, коли вважатиме за потрібне.

Бачимо, що улюблениця мільйонів наразі первістка не чекає. Хоча зіркова родина зізналася, що вже мріють мати спільних нащадків, проте всьому свій час.