Єдиний син Софії Ротару показав свою лисину: здається, це чоло ніколи не було шовковистим (ФОТО)

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару має прекрасного сина Руслана, який долучився до сімейного бізнесу і у важку хвилину навіть його очолив.

Свого єдиного сина Софії Ротару чекала з великим нетерпінням. Задля його народження вона зробила все, що могла, адже її чоловік на той момент не хотів спадкоємців. Ротару розповідала, що обманула коханого і заявила, що вже вагітна. Через декілька місяців вона все ж таки змогла реалізувати своє бажання і згодом народила первістка. Єдине, про що дійсно шкодує артистка: що обмежилася лише однією дитиною.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Єдиний син Софії Ротару показав, як полисів з роками

Руслан зростав у строгості та інтелігентному оточенні. У молодості він заробив собі репутацію мажора, а в зрілості людини, на яку можна цілком та повністю покластися, адже після смерті свого батька Анатолія, взяв на себе усю відповідальність за родину, компанію та майбутнє династії.

Єдиний син Софії Ротару показав, як полисів з роками

При цьому чоловік не надто любить спілкуватися з публікою і веде закритий образ життя. Втім, за останні декілька років він більше призвичаївся до соціальних мереж і час від часу публікує на особистій сторінці в Instagram свіжі кадри. Наприклад, нещодавно він показав, як виглядає на тлі бананового листя. Цілком імовірно, що зараз чоловік знаходиться за кордоном.

Єдиний син Софії Ротару показав, як полисів

У своїй публікації він привітав співвітчизників з Днем вишиванки і постав на знімку у сорочці. Також увагу привертає зачіска, а вірніше її відсутність. Руслан позбавлявся від своєї шевелюри поступово, і зараз є повністю лисим.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Руслан Євдокименко та його син Анатолій потрапили у гучний скандал. Чоловіків арештували під час незаконного перетину кордону. Після затримання їх відпустили. Сталося це вже наступного дня. При цьому в пресі більше не з’являлась інформації про покарання, яке вони понесли, і чи понесли його взагалі. Натомість через півроку стало відомо, що Анатолій все ж таки зміг вибратися за кордон і вже знаходився в Європі. А його батько тим часом регулярно публікував кадри з України, таким чином нагадуючи, що він продовжує перебувати на території Батьківщини.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.