|
19.05.2023 16:12

Неля Шовкопляс показала, як проводить час з Юрієм Горбуновим: поки Катя Осадча і Єгор Гордєєв не бачать

Неля Шовкопляс відома українська ведуча, без якої вже неможливо уявити собі "Сніданок з 1+1" та її колегу Єгора Гордєєва також. Але не завжди тандем співведучих є актуальним.

Канал 1+1 демонструє щирість, добро, чуйність, відвертість та справжній професіоналізм. Саме тому ведучі, яких ми бачимо і чуємо є дуже щирими людьми в житті та на роботі. Якщо ми говоримо про Горбунова, Гордєєва, Осадчу, Сенічкіна, Шовкопляс, Барбір, Хамайко та інших, то можна стверджувати, що вони дійсно є людьми з великої літери, які зараз, у такий критичний час для України, допомагають їй та населенню.

Неля Шовкопляс з Єгором Гордєєвим

Щоранку ми спостерігаємо як ведучі намагаються зробити нам настрій та розповісти корисні і водночас цікаві речі. Запрошують гостей до студії та створюють правильну атмосферу.

Ми всі звикли до трьох тандемів, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко та Олександр Попов, та завжди з кимось є Юра Горбунов. Але іноді вони міняються парами аби шоу було більш цікавим.

Так, днями Шовкопляс з’явилась в ефірі з Юрієм Горбуновим і звісно, це здивувало багатьох телеглядачів. Але тандем Нелі й Горбунова також виглядає досить цікаво, адже Юра вміє створити позитивну атмосферу коло себе від якої всі переймають цей настрій і також стають більш емоційними, розкутими та щасливими. А це важливо.

Неля та Юрій в ефірі

До того ж і Неля має неабияке почуття гумору, яке постійно демонструє в ефірах з Єгором. Та тому, що між ними завжди бачать романтичні стосунки, глядачі почали відразу питати, де ж подівся Гордєєв.

Але обидва ведучих вже звикли до тих пліток, які розпускають навколо них і не звертають жодної уваги на це. Просто працюють та передають приємний вайб.