Пікова дама: Маша Єфросиніна в яскравій червоній помаді та образі як з “Сімейки Адамсів” вразила публіку

Телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна викликала захват у публіки своїм чорним образом Пікової дами, з роковим поглядом та яскравою червоною помадою.

Після початку повномасштабного вторгнення зірки України змінили своє життя та будування успішною кар’єри на “до” та “після”. Маша Єфросиніна активно боронить інформаційний фронт на власних соціальних мережах, аби доносити іншим країнам світу всю правду.

Саму ж Єфросиніну заочно арештували на території російської федерації, адже вважають цю медійну особистість ворогом номер 1, адже публікації та чесні висловлювання доводять до істерики російську владу та місцеве ЗМІ. Ще в січні “братський” народ оголосили її в розшук. Телеведуча з сарказмом та гумором ставиться до цієї ситуації та пишається бути в цьому списку.

Маша Єфросиніна в новому образі вразила публіку

Ох і люблять сучасні знаменитості зводити з розуму, в хорошому сенсі слова, своїми нетиповими образами в стилі підступних постатей чи популярних кінозірок. Маша у своєму Instagram-блозі продемонструвала чорний облік Пікової дами у своїх рисах.

На світлині Єфросиніна з яскравою червоною помадою, з чорним волоссям та хитрою усмішкою, немов щось замислила, подякувала за такий зовнішній вигляд та можливість бути на зніманнях гумористичного шоу “Ліга сміху”.

Маша Єфросиніна в новому образі вразила публіку

Якщо придивитися уважніше, то не тільки образ Пікової дами можна розгледіти. В думках та уяві відразу постає вигляд героїні фільму “Сімейка Адамсів” – Мортіша Адамс. Саме для неї характерним було довге чорняве волосся, червона помада в макіяжі та чорна приталена сукня. Погодьтеся, але схожість між двома красунями просто вражає.

Share