“Мені досі незручно за це”: Маша Єфросиніна зізналась, за що досі відчуває провину перед своїм молодшим сином

Батьки бувають абсолютно різними. Хтось не відходить від дитини ні на крок, а хтось мінімально контролює її. Так чи інакше, не існує батьків, які не зробили жодної помилки у вихованні

Програма на YouTube “Дорослі дівчата” — спільне творіння телеведучої Маші Єфросиніної та співачки Олі Полякової. Її концепція максимально проста: дівчата просто спілкуються між собою за чашечкою кави або келихом вина. У кожному випуску порушується якесь актуальне питання. Мова йти може про будь-що — починаючи від вікових проблем, закінчуючи життєвими факапами. В крайньому випуску Маша та Оля обговорювали вагітність. Оскільки дівчата неодноразово ставали мамами, вони ділились своїм досвідом стосовно цієї теми.

Називала сина іншим іменем

Маша Єфросиніна наважилась поділитись із підписниками історією, за яку їй досі соромно перед сином. Все почалося із запитання про те, чи розмовляли дівчата зі своїми дітьми до їхнього народження. Вони обидві сказали, що неодноразово робили це. У цьому контексті Маша згадала про часи, коли була вагітна молодшим сином Олександром.

Маша та Оля в програмі Дорослі дівчата
Маша та Оля в програмі Дорослі дівчата

Ще до його народження телеведуча була впевнена на всі сто, що хлопчик носитиме ім’я Алан. На її думку, цей варіант пасував до зовнішності хлопчика. Маша була впевнена в тому, що завдяки осетинському та грузинському корінню її чоловіка Тимура, син буде зовнішньо більше схожий на батька. Тож тому і обрала таке ім’я. Дівчина зізнається, що називала сина Аланом ще під час вагітності, і максимально звикла до цього імені. У свою чергу, Тимур жартома називав хлопчина Мармеладом, оскільки таке ім’я носить один із його далеких родичів.

Маша Єфросиніна із сином
Маша Єфросиніна із сином

Старша донька телеведучої Нана просила не знущатись так над її майбутнім братиком. Однак, все стало на свої місця після пологів. Маша розповіла, що як тільки побачила сина, одразу зрозуміла, що ніякий він не Алан. Тож батьки зупинились на імені Олександр.

Дівчина і досі почуває свою провину перед хлопчиком за те, що майже півроку називала його іншим іменем.

spot_img

Схожі статті

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Син легендарного українського актора театру та кіно Анатолія Хостікоєва, зрідка з'являється в публічному просторі. Однак днями Георгій Хостікоєв опублікував нову світлину у свій особистий фотоблог.

Чому Тіна Кароль, якщо її чоловік Огір, а батьки – Лібермани: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита співачка Тіна Кароль багато років виступає під однаковим псевдонімом, і навряд колись захоче його змінити, адже з ним вона побудувала блискучу кар'єру.

Недалекоглядність Влада Ями зіграла з ним злий жарт: чи будуть чекати хореографа в Україні після втечі в США

Знаменитий український хореограф Влад Я завжди говорив про те, що мріяв переїхати до Сполучених Штатів Америки, але має роботу в Україні, тому не може собі цього дозволити.

Кацурін і Дорофєєва вже давно одружені, а Дантес і Кацуріна зробили перше спільне фото за 2 роки: прогрес

Хоч Володимир Дантес і Даша Кацуріна вже протягом 2 років перебувають в стосунках, ділись знімками із шанувальниками пара не звикла. Днями дизайнерка мало не вперше опублікувала світлину з коханим.