Модний макіяж, який підійде для випускного 2023: як виглядає на Тіні Кароль, Насті Каменських і Ані Лорак

Зараз вже настала пора випускних вечорів в для кожного школяра, це особливе свято, особливо для дівчат, які мають виглядати як королеви і не менше.

Випускний – це той самий єдиний шкільний день, на який чекає кожен випускник. 11 років у школі підсумовує саме цей вечір, який має бути неперевершеним та особливим. Всі ми звикли, що дівчата одягають красиві сукні, роблять зачіски та макіяж, одягають підбори. А головне, танцюють вальс. Це магічний та особливий танець для кожної дівчинки, адже він неймовірно романтичний.

Певно, ці моменти і є головними чинниками, які роблять атмосферу свята. Але підготовка до випускного вечора займає багато часу, адже варто встигнути зробити все: зачіску, макіяж, налаштуватися на цей вайб, який є і радісним і сумним водночас. Але не кожна дівчина знає, який хоче образ. Тому, багато хто орієнтується на зірок і сьогодні ми покажемо універсальні варіанти макіяжу від Тіни Кароль, Ані Лорак та Насті Каменських.

Тіна Кароль

Образ Тіни завжди є влучним та красивим. Універсальний макіяж від Тіни це нафарбовані вії, тональна основа, рум’яна, стрілки на очах, або їхня відсутність та червона помада. Цей образ варто обирати виходячи з кольору своєї сукні, або замінити червону помаду на нюдову.

Настя Каменських

Настя Каменських майор заводи обирає нюдовий макіяж. Її стиль підійде дівчатам з яскравими рисами обличчя та карими очима, адже Настя робить акцент саме на свої очі.

Ані Лорак

Макіяж Лорак завжди більш натуральний, але має яскраві моменти. Співачка полюбляє коли все блищить, тому якщо ви хочете варіант макіяжу як у Лорак, вам потрібно любити тіні та хайлайтер.

Кожен з образів є особливим, саме тому вам варто бути пильними при виборі макіяжу, звісно, вам все підкаже ваш візажист, але насамперед ви самі маєте розуміти, який результат очікуєте.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.