Юрій Горбунов показав новонародженого і привітав з подією кохану дружину Осадчу: “Народила нашого хлопчика”

Телеведучий, шоумен Юрій Горбунов показав світлину свого другого сина Данила, якому саме тоді виповнився всього рік. З цієї нагоди привітав кохану дружину Катерину та подякував їй за хлопчика.

Чоловік вже перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою, де прожив понад 20 років в офіційних стосунках. Вона не була такою знаменитою, як нині Осадча, але різниця у віці коханих була 10 років, що не завадило їм побратися та прожити пліч-о-пліч не один десяток років.

Цікаво, але попередня жінка за стільки років подружнього життя не подарувала Горбунову його первістка, але мала доньку від попередніх стосунків, яку Юрій прийняв та намагався виховувати, як свою рідну. Причину розлучення публіка бачить в появі у його житті Осадчої, адже саме до неї чоловік пішов після розірвання багаторічного шлюбу з Людмилою.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Телеведучий зізнається, він любив колишню, але зрозумів, що кохання незабаром пройшло й від нього нічого не залишилося. У 2017 році вдруге одружився з колегою по роботі на телебаченні – Катериною Осадчою. Того року жінка подарувала чоловіку його довгоочікуваного первістка, якого назвали Іваном. У 2021-му з’явився ще один хлопчик – син Данило.

Саме його Юрій показав у своєму Instagram, коли хлопчику виповнився 1 рік. Додав, що Данило швидко повзав на колінах по дому й стрімкими темпами розвивається розумово. Назвав малюка “Наше солодке яблучко” та щиро подякував своїй любій дружині Катрусі за синів і зізнався публічно в коханні. Мріє, щоб якнайшвидше закінчила війна, аби діти росли під мирним українським небом та родинній злагоді.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.