Віталію Козловському сподобалися збільшені губи Аліни Шаманської: “Тепер є ще більше, що цілувати”

Аліна Шаманська – відома українська журналістка, блогерка, а також хороша подруга Віталія Козловського, яка любить експериментувати над своєю зовнішністю, що інколи здається навіть недоречним.

Сучасна краса – потребує жертв. Саме так переконані більшість дівчат, які в перегонах за ідеальною картинкою втрачають себе та власну неповторність. Давно доведений факт, що все більшої популярності набуває природна краса без штучності та пластичних операцій. Проте, якщо вам щось не подобається у своїй зовнішності варто лише знати у всьому міру, наважившись лягти під руку косметологів, чи хірургів.

Аліна Шаманська за своє життя не приховує, що за допомогою хірургічних втручань наважилася омолодити своє обличчя, зменшивши при цьому, відстань між верхньою губою та носом, а також зробила хейлопластику(зміна форми та розмірів губ та корекція набутих деформацій губ). За словами дівчини, наразі їй все подобається й нині, на її думку, стала виглядати молодше, свіжіше та на 10 кілограмів менше.

Віталію Козловському сподобалися збільшені губи Аліни Шаманської

Нещодавно ця красуня наважилася на ще один крок, аби знову збільшити форму своїх губ, тому у відео показала, як вони виглядали упродовж 10 годин та після п’яти днів. Помічаємо, що лише на 5 день вони трішки спухли та втратили той набряк, який мали в найперші години після процедури. Користувачі мережі двояко ставляться до таких втручань, адже одні засипали гнівними коментарями й не розуміють, навіщо таке роботи, інші навпаки підтримали.

Хороший друг, співак Віталій Козловський підтримав подругу й написав приємний коментар у її адресу:

“Зате, тепер є ще більше, що цілувати”, – зазначив Козловський.

Коментар Віталія Козловського

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.