|
26.05.2023 14:05

Володимир Ярославський опустився перед Ольгою Мартиновською на одне коліно і простягнув руку: “В мене новина”

Ольга Мариновська і Володимир Ярославський стали незмінними суддями головного кулінарного шоу України "МастерШеф". Але крім цього вони ще й стали гарними і самими близькими друзями.

Про романтичні стосунки між Володимиром і Ольгою вже кілька років ширяться чутки, але самі судді дуже довгий період не коментували власні сосунки. Проте всі ці роки вони не соромились викладати спільні фото, до того ж іноді відверті, навіть фото з бані. І саме всі ці кадри провокували нові чутки про відносини Олі і Володимира.

Оля Мартиновська і Вова Ярославський

Проте нещодавно Ярославський дав розгорнуте інтерв’ю, де торкнувся теми стосунків з Ольгою. Та виявилося, що вони лише друзі, ну трохи більше. За весь час своєї дружби вони стали одне для одного дуже близькими людьми. Немов родичі, і це насправді дуже незвично для нашого суспільства, оскільки все ще багато людей вважають, що дружби між чоловіком і жінкою не існує.

Та насправді кожен з них живе своїм життям. Оля в останній час дуже часто їздить у різні країни, але все це не лише через відчуття безпеки за власну дитину, а також й через роботу.

Річ в тому, що нещодавно Ольга почала працювати над своїм новим проєктом – написання книги з власними рецептами. І це велика книга рецептів, яку Ольга презентувала сьогодні й зробила це дуже неочікуваним способом.

Жінка виклала фото, де Ярославський став на одне коліно й щось цікаве тримає в руках, і все це відбувалося на ліжку. Володимир був у костюмі й виглядав офіційно.

Сторіс Олі

Оля Мартиновська поділилась неочікуваною новино. Та насправді таким чином Мартиновська вирішила презентувати свою книгу. А от це саме фото з Володимиром просто дуже інтригуюче, і саме через це жінка вирішила привернути увагу.

Оля презентує власну книгу рецептів

Тож, тепер можна придбати велику книгу рецептів Ольги Мартиновської, яка точно справить враження на поціновувачів її таланту.