“МастерШеф. Професіонали” 4 сезон повертаються: Мартиновська, Ярославський і Хіменес-Браво знову в кадрі

"МастерШеф" – це одна з найулюбленіших передач українських глядачів. Оскільки дивлячись її можна не тільки підвищити свої кулінарні знання, а ще й зрозуміти, що мрії здійснюються.

Кулінарний проєкт став найпопулярнішим в Україні й випустив вже не одну зірку кулінарії. Всі учасники мають різний досвід, різний підхід до готування блюд загалом. Різні смаком, різні погляди на зовнішній вигляд страв, на продукти й так далі. Але всі вони об’єднані бажанням здобути знання, навички та перемогти в першу чергу себе.

МастерШеф. Професіонали повертається

Отже, й глядачам це імпонує, тому, продюсери вигадують різні рідні шоу, аматори, битва сезонів, професіонали, діти. Щоб люди, які сидять вдома не засумувала під час перегляду 12-го сезону, наприклад.

Зовсім нещодавно СТБ показав фінал “МастерШеф. Битва сезонів”, де перемогу здобув наймолодший учасник Олександр Цвігун. А його конкурентами стали найяскравіші учасники минулих сезонів: Катерина Велика, Пава, Влад Міцкевич, Віктор Перехрест, Анатолій Цуперяк та інші.

Та люди потребують нового сезону, тому продюсери разом з командою вирішили, що незабаром в ефір повинен вийти новий “МастерШеф. Професіонали” Це вже буде 4-й сезон з профі. Хто стане учасниками поки невідомо. Але судді залишаються незмінними: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Про це, СТБ повідомив на своїй сторінці в instagram. А от Ектор дуже радий в такий важкий час займатися улюбленою справою та бути корисним для України. Тож, незабаром вся країна буде спостерігати за новими кулінарними боями професіоналів.

До речі керівники проєкту запевняють, зо зйомки будуть проходити за всіма новими необхідними нормами безпеки. Якщо тривога – всі будуть йти в укриття, залишаючи процес приготування страв.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.