Такого ще ніхто не робив: Артем Пивоваров цілує фанаток під час концертів просто зі сцени ( ФОТО)

Артем Пивоваров улюбленець української публіки, він молодий, амбіційний, неймовірно талановитий і пише чудові авторські пісні. А от його концерти, це просто якась магічна атмосфера.

Пивоваров з дитинства хотів стати артистом, але виріс у родині медиків, тому він має медичну освіту, тому що так захотіли його батьки, бо вважали, що артист – це не серйозна і нестабільна професія. Проте ця творча натура так і лилася з Артема, він багато працював заради того, щоб зараз мати таке визнання.

Пивоваров, певно єдиний артист у своїй віковій категорії, який завоював шалену прихильність у любов від народу. На кожному його концерті зали просто забиті. І вся публіка знає, що на виступах Артем опиняється у якійсь космічній атмосфері, яку потім дарує своїм слухачам, які прийшли.

Також, відомо, що у Пивоварова неймовірно рухлива міміка, тому спостерігати за ним під час виконання пісень, також дуже цікаво за ним спостерігати. Пивоваров дуже любить танцювати на сцені, й до того ж дуже активно. Але родзинкою його концертів є живе спілкування Артема з публікою.

Співак любить підходити до краю сцени й нахилятися до людей, він говорить з ними, забирає їхні телефони аби зняти себе, а потім, звісно повертає. Тож, хлопець є дуже рухливим та активним не лише у своєму світі пісень, а ще й у спілкуванні з відвідувачами концертів.

Але на останньому концерті чоловікові подарували квіти – жовті троянди. Артему стало дуже приємно і саме тому, він нахилився до дівчини, яка подарувала Артему букет і просто ніжно поцілував свою прихильницю.

Пивоваров поцілував прихильницю зі сцени

Такого Пивоваров, здається, ще не робив, хоча насправді, від нього можна всього очікувати на сцені, адже там він відкривається на повну, світові й людям. І навіть самому собі.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.