Олександр Педан показав, яку магію його молодший син Марік влаштував на випускному: “Точно шоу”

Олександр Педан відомий український телеведучий, шоумен, громадський діяч та волонтер, який вже понад 20 років є одним з найкращих і талановитих у країні. До того ж він ще й чудовий батько.

Олександр почав будувати свою кар’єру ще за часів КВК, і саме завдяки цьому конкурсу він потрапив до столиці й став помітним. Крізь деякий час Саша став ведучим різних заходів і шоу. А коли Педан пройшов кастинг на роль ведучого для ранкового шоу “Підйом”, він перевіз до столиці й свою родину. Дружину Інну й доньку Лєру.

Родина Олександра Педана
Родина Олександра Педана

Згодом, життя Саші вийшло на новий рівень, він вже був одним з топових телеведучих і обличчям Нового каналу. Звісно, заробітки чоловіка дозволяли жити на широку ногу, до того ж і його дружина Інна завжди мала роботу. Тому родина вирішила завести й другу дитину. Так, у Лєри з’явився братик Марік, з яким Олександр проводить весь вільний час.

Педан дуже любить спорт, він захоплюється горами, бігом, любить лазити на імітовані скелі та загалом різні види спорту. До цього він привчає й свого сина. І це правильно, адже для чоловіка спорт – має бути однією з найважливіших звичок. До того ж це відображається на здоров’ї.

Загалом Саша вважає, що діям варто приділяти багато часу, тому його старша донька Лєра й молодший син Марік завжди відчували батьківську любов. До того ж у них дружні стосунки і його діти знають, що можуть все розповісти татові та отримати підтримку, а не засудження чи критику. А це дорого коштує. Бо не кожен батько розуміє, що дитина – це не інструмент для відпрацювання власних комплексів.

Випускний сина Саші Педана
Випускний сина Саші Педана

Так, днями Олександр показав, як його син випускався з дитячого садочку, і став вже майже школярем. Кожен випускник готував номер і Марік також. Хлопець показав якийсь магічний номер, але Саша Педан показав лише фото, а от самого номеру ні.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.